Herkese merhaba konuyu açma nedenim benim düştüğüm hataya düşmemeniz öncelikle uzun zamandır sjcam marka aksiyon kameralarının çeşitli ürünlerini kullandım yakın döneme kadar da garantiye ya da müşteri temsilcisine ihtiyaç duyacak bir durum yaşamamıştım sjcam m20 kameram aksiyon kabının içindeyken su alarak bozuldu olay burdan başlıyor müşteri temsilcisine ya da whatsapp hattından ulaşmanız çok zor 1 hafta numaralarını arayak ulaşmaya çalıştım ulaşamadım 2. hafta ulaştım kargo takip numaralarından gönderdim garantiye ürünü kullanıcı hatası diyip garantiye sokmadılar geri göndermeye kalktılar bende sürekli direterek kullanıcı hatası olmadığını söyledim kabın özelliği kamerayı zaten suda su geçirmemesini sağlamak her neyse konumuza dönecek olursak yeni kamera alma şartıyla belli bir fiyata bozuk kamerayı almaları konusunda direttim üstüne para koyarak çıkardıkları en son model kamerayı aldım bu kameram da yazın ön kabı çatladı yine aynı serüven müşteri temsilcine ulaşamadım 1-2 hafta whatsapptan iletişim bilgilerini alarak kamerayı gönderdim göndereli iki hafta oldu ne kameranız bize ulaştı işleme alındı şu aşama da ya da garantiye girmiyor gibi vs hiç bir mesaj ya da bilgi bana verilmedi whatsapp hatlarına her gün yazıyorum ürünün durumu nedir artık garantiyi sokmasa fiyatını söylese ücretli değişicem çatlayan kısmı sonuca varıyorum ki ulaşabilirsem kendilerine kameramı geri isticem
(sjcam marka kameranın ne bir kullanımında ne de çekiminde hiç bir sorun yok görüntü kalitesi çok iyi sizden ricam bu distribütörü EMPEROR sitesinden alışveriÅŸ yaparken iki kere düşünmeniz yarın öbür gün cihazınız bozulursa garantiyi unutun olan size ve paranıza olur site bir çok siteye ürün sattığı için örnek n11 hepsiburada da gibi burdan aldığınız ürünlerin EMPEROR ŞİRKETİNDEN OLMAMASINA DİKKAT EDİN) Turkiye'nin En Buyuk Yenilenmiş ve Outlet Alışveriş Sitesi Emperorr.com