pamukkale ve seyidoğlu ,,,, en alt en soldaki de çok tanıdık ama çıkaramadım
edittt ,, rb yazanda albaraka
Printable View
pamukkale ve seyidoğlu ,,,, en alt en soldaki de çok tanıdık ama çıkaramadım
edittt ,, rb yazanda albaraka
4sq da problem vardi acilmiyo ama bildirimler geliyodu sildim 2 gundur buyuk bosluktayim :) duzeldimi acaba?
iPhone 3g aldım arkadasımdan sürüm 4.2.1 ancak facebook illa 4.3 istdiğini sölüolar napıcam yaw :S
Logolardan en sol alttaki sinpas gayrimenkul yanindakide gulluoglu baklavalari
zippo ustu herbalife
kirmizi inek ise lavas quirit
Kredi kartimda limit olmadigi icin beles app ya da guncelleme indiremiyorum odeme seklimi onaylamiyor haspam :)
Bir yolu var mi? Karta para yatirmaktan baska :D
app store borcun varmi ?
Gecen ay bir app almistim .99 cent e . Paypal adresim tanimliydi ama paypala bagli olan banka hesabimi kapatmistim. Sonuc itibari ile app i aldim ama ondan sonra ne guncelleme yapabildim nede ucretsiz app indirebildim 0.99 cent borcumdan dolayi . apple a mail atip durumu anlatmistim . baya ilgili davranip hesabimi aktif hale getirmislerdi .
telefonumu ios 5 yapıcam itunesa bağladıktan sonra sırayla devices kısmından yedekle ve satın alınanları aktarı tıkladım. my contacts backup ilede rehberimi mailime attım. Fakat güncelle dediğimde " satın alınan öğelerden henüz itunes arşivinize aktarılmamış olanlar var. bu iphone u guncellemeden once bu öğeleri itunes arşivinize aktarmanız gerekir. surdurmek ıstedığınızden emınmısınız?" diye bir pencere cıkıyor. ne yapmam lazım benım?
teşekkürler
Yedekleye tıkla yedekleme yap sonra güncelleyebilirsin.
Tabii jailbreak yoksa varsa o uygulamalar gelmez para ile almadığın için
satın alınanları aktar ne işe yarıyor peki?
tamamdır teşekkür ettim
benımde bıldıgım app storeden ındırdıklerımızın dosyalarını pc ye aktarıyor.
buarada şey sorucam gittigidiyorda 3m karbon fiber folyo var 4s için 30tl kullanan varmıdır acaba şipariş etsemmi? daha önce skinstronic kullanmıştım 3g de fena değildi.3m inki daha güzeldir sanırım.hem arka taraf çizilmez.
4sq düzelmiş.
İki soru ,,,,
1)5.1.1 e jb yapılabiliyor mu?
2)iPhone a İPad e işe yarayan bı pil yüzdesi - tasarrufu programı varmı?
iphone de , sürekli olarak konuşmaları kaydeden bir program mevcut mu acaba? Var ıse yardımcı olabilir misiniz :)