ayarlar-app store-apple kimliğini göster burdan ülke/bölgeyi türkiye yap düzelmesi lazım
Printable View
ayarlar-app store-apple kimliğini göster burdan ülke/bölgeyi türkiye yap düzelmesi lazım
şuanda şans eseri ekranımda siyah arka plan üzerinde belli olan kırmızı bir nokta mı diyeyim,piksel mi diyeyim bilmiyorum? buldum.
işin yoksa uğraş. cihaz 4 günlük 5
4s 4s 4s :):):)
S olmadimi kesmicek gibi gelio bana 5s ciksinda onu alak bare
garantili cihaz benim değiştirme şansım var da, trde garantisiz alanların başına gelirse yazık olur.
stok kullanmak bize uymaz Spor u çıksın ozman alırız :) 5s stayla :)
Beyler, 3GS kullanıyorum. iOS6'ya yükselteyim mi yükseltmeyeyim mi? artısı eksisi ne olur? telefon kasılmasın?
ITunes'deki diğer kısmı (sarı renkli olan yer) 3GB oldu nasıl temizlenir jb yok :)
Arkadaslar acil bi yardıma ihtiyacım var..Kuzenim bi arkadasından iphone4 almış jailbreak'li...Telefon suan 5 saniyede bir acılıp kapanıyor..Bende pek hakim olmadıgım için anlamıyorum..Ne sekilde çözebiliriz acil yardım ihtiyacım var..
Jailbreak'li cihazı restore yaptığımızda jailbreak gidip orjinal sürüm mü geliyor ? Yoksa jailbreak'tan devam mı ?
iapfree nin masaustune atip menulere girmemesi sorununun cözumu bilen arkadaslardan pm rica ediyorum
neymıs o legal olmayan bızde kurak:D