ahizeden. arama yapıyorum cevır sesı duyulmuyo bıle.
Printable View
Beyler sarj aleti calindi simdi sarj aleti lazim
Onerceginiz marka varmidir
Orjinallerinin fiyati nedir bilen varmidir?
türkcellden 30 mu 40 a ne almıştım
Ucuz olsun diye malzemeyi değiştirmenin anlamı nedir ya.İphone denince zaten akla malzeme kalitesi ve işçilik gibi detaylar geliyor.Ki yurtdışında fiyatıda pahalı değil gayet normal diğer cihazlara göre.Bence kötü olur.
İphone 4s mesaj gelince kendi kendine kapanıp açılıyor daha önce başına gelen oldu mu böyle bişey problem neden kaynaklı olabilir?
benim ıphone 3gs home tuşuna bikez basıyorum bazen 2 kes algılıyor 2 kez basıyor tek algılıyor bozuldu sanırım degişim talep edebilirmiyiz yada kaç gunde tamir edilir.
Anadolu yakasında (ümraniye meydan-Ataşehir Palladium) Lydia var örneğin. Kendileri Apple Premium Reseller dir. Orjinal Apple ürünleri satar. Bilkom gibi. Avrupa yakasında var mı bilmiyorum. Orjinal Apple ürünleri satıyor ki şarj cihazı da var.
Avrupa yakasında premium reseller hangi mağazalar var bilmiyorum ama bu gibi yerlerden alabilirsin orjinal cihazı.
Orj.şarj cihazı almadığında, cihaz şarjda iken dokunmatiği sapıtıyor. kullanamıyorsun. Mutlaka şarjdan çekip kullanıp tekrar şarja takman gerek ki bu ürünlerden kullanmanı tavsiye etmiyorum.
Araç içi şark ünitesi istiyorsan ise tek marka, BELKIN.. Aracımda BELKIN in stand lı şarj ünitesini kullanıyordum ip4 ile birlikte, çok memnundum. Hem çok hızlı şarj ediyor, hem ürün kalitesi üst düzeyde, hem de cihaza bataryaya zarar vermiyor.
Made in USA
BELKIN in direkt priz ünitesi yok bildiğim kadarıyla. masa üstü dock larından var. Onlar da çok kaliteli. Onlardan da düşünebilirsin.
Web Sitesi: Belkin: Türkiye
Araç içinde ve masa üstü dock olarak aşağıdaki iki ürünü kullandım, çok memnun kaldım. TEKNOSA larda bulabilirsin.
http://www.belkin.com/images/TuneBaseDirect.jpg http://www.belkin.com/images/product...5_0019/372.jpg
2 yılı geçti ise ki muhtemelen geçmiştir, garantisi birmiştir. Değişim talep edemezsin.
Yetkili servislerde ücretli tamir talep edersen de astarı yüzünden pahalı olur. Saçma sapan bir fiyat çekerler.
Onun yerine eminönünde falan çok rahat yaptırısın. Ama tavsiye edeceğim bir yer yok ne yazık ki. Internette bu tecrübeleri yaşamış çok kişi var, onların tecrübe ettiği firmalar var, araştırmanı öneririm netten..
vodafone dan aldıysan değişim yaparlar.
turkcell den aldıysan muhtemelen tamir (belki değişim.. şans..)
1 ile 1.5 ay arasında telefonun serviste kalacak.
bağlı olduğun operatördeki durumuna göre (Turkcell deki premium üyelik gibi örneğin) sana yedek tel veriyorlar ya da vermiyorlar.
Ben 40 gün beklemiştim :)
Vodafone dan almıştım, yenisi ile değiştirmişlerdi teleservice.
Kamera sorunu yaşamıştım home buton sorunu değil, ama Home Tuşu sorunu yaşayanları da değiştiriyordu teleservice. Hatta forumdan orada da çalışan bir arkadaş yardımcı olmuştu sağolsun.