gece yatmadan şarj olayı pert ediyor bataryayı özellikle
Printable View
Pil dolunca devre elektrigi kesmiyormu?
Eskiden telefonumda guitar rock tour 2 adında oyun vardı tekrardan yuklemek ıstıyorum ama apple storeda bulunmuyor. Ipa dosyası olarak ındırıyorum bunu acaba jailbreaksiz telefonda çalıştırabilirmiyim?
güncel önemli
ios 7 5 e ne zmn gelecek varda banamı gelmıyor ? :S
4s power tuşu içine kaçtı genpa garantili 1yılı doldurmadı garantiden yaptırabilirmiyiz ki
beyler benim JBli iphone 4 birden dondu yuvarlak çıkıp dönüyodu sürekli vs. hard reset attım düzeldi ama numaralar gitti tüm rehber.. Yedek illaki vardır ama 6 ay öncesinin bi sürü numara eklendi o arada.. arkadaşlarımın da başına gelmiş açmışlar kapatmışlar düzelmiş.. benimki düzelmedi :o turkcell yedek de yok.. geçmiş mi olsun şimdi benim rehbere?
ios 7 beta 2 yi nerden indircez ip5 için
Arkadaslar ozelliklede uzun sure konusan sevgilisi olan arkadaslarim.bu sorunu ben surekli yasiyorum.sizden ricam uzun sureli konusmalarinizda telefonu yatay konuma getirip konusurmusunuz.bu sorunu yasayan olursa yazsin burayada apple a mail falan atalim ya
Arkadaslar sorun gunceldir 4s kullananlar denesin lutfen
indirdim bu seferde ipsw degil secip yukleyemıyorum
If you are Windows Users --> Open .dmg with "7zip"
böyle birşey yazıyor 7zip iindirip cıkarttım ios7 yi yine olmadı kurabilen varmı ? yardımcı olsun bi,