ben takıdım kaldım elimde 2 tane işeyaramaz silah bölümde gecemiyorum para kazanamıyoruz :) kafayı yicem kırcam makineyi az kaldı yada oyunu silicem o daha zararsız :D:D senin bildgin buna benzer baska oyun varmı ??
Printable View
ben takıdım kaldım elimde 2 tane işeyaramaz silah bölümde gecemiyorum para kazanamıyoruz :) kafayı yicem kırcam makineyi az kaldı yada oyunu silicem o daha zararsız :D:D senin bildgin buna benzer baska oyun varmı ??
Ahaha :D bilirim bende ayar oluyodum bazi bolumlerde
Army of darkness yuklemediysen seni oyalar biraz buda 50bolumluk bisey ayar eder cinsten
Baska oyun soylerimde oyunlarin cou ipod da yuklu
Ayponda. street,king of,final fighter. fifa. pes. Falan yuklu sadece
Talking tom falan :hehe: o degilde ciddi konsol tadinda oyunlar yayinlarlar valla yakinda 1kusur gb boyutta fifa 2012 :)
hepsini not ettim de bunlar tabi jb li ler için gecerli dimi :):)
Jaillide jailsizde farketmez benim ip4 te jb var ipod fabrika cikisli 4.3 halde
Beyler bugun tv de ne var tarzi bi uygulama varmi ?
Yada bu konuda cok kullanisli bi site ? Kisayol yapip oda kullanilabilinir
safari yerine opera mini web browser ı şiddetle tavsiye ederım cok hızlı daha kullanıslı
Drag Racing oynuyorum 2 gündür acayip sardı oyun para kazanıp yeni araçlar alınabiliyor motoru yüklenip doğruu draglara :D deneyin bence
http://www.tricksmachine.com/wp-cont...oid.jpg?cda6c1
arkadaşlar ios5 i yüklerken bir arkadaşın oyununu sıfırlamış işyerindeki arkadaşlarım ve oyundada aylardır oynuyordu kızcağz :) cok üzüldü bunu geri getirmenin aynı levelden başlatmanın yolu varmıdır yedeklemişlerdi oynu herşey geldi fotolar tel numaaraları ama tek gelmeyen smurfs diye bi oyun bana yol göstericek birisi varmı? yada kesin olarak uraşmayın gelmez dicek birisi varmı?
yardımlarınz için teşekkürler.
acil bi sorum olucak yeni gelen facebook uygulamasında çevrimiçi yada çevrimdışı olamıyorum.. nasıl yapılır bilen var mı google dayı da yardımcı olmadı..
bilgisayardan online sam online oluyo telefonda.. bilgisayardan ofline olursam telefon da offline oluyo..
yada eski facebook uygulamasına dönmek istiyorum o mümkün müdür.. onda açıp açıp kapatıyodum :S
slm arkadaslar ıphone 4 kullanıyorum yeni yazılım ios5 i yuklemek istiyorum ı tunes i actığımda update yapıp direk yükleyebilirmiyim yoksa başka şeyler yapmam gerekiyormu az önce backup da yaptım