Miktofon ve jack arasında "designed by apple in california assembled in china xxxxxxxx" yazar. Yazı sonuçta taklit edilmiş olabilir.
Kalan ayrıntıları kulaklığı sökmeden anlayamzsn.
Printable View
Sökünce sahte çıksa bile iade ederim affetmem :)
Arkadaslae telefonla konusurken hucresel net tamamen kapaniyor. Halbuki 3g secili. Vodafone kullaniyorum htc var iken konusma sirasinda edgeye geciyordu sebeke dandikliginden. Ama simdi hepten net kapaniyor telefonla konusurken. Ayari falanmi var acaba
Valla dedigim gibi htc var iken yavasta olsa nete giriyordu. Dun evde sabit iken bi baktim net komple yok. Telefondami ayar var acaba diye dusundum. Baska yerdede dikkat etmemistim belki o anlik olmus olabilir. Ama turkcel catir catir netede giriyordu orasi ayri vodafonda bu alt yapi yok malesef varda yavas:)
uyarı ledi olmamas ıda kötüymüş :D
ekranı açmadan geleni gideni göremiyoruz
ben siriyle henüz tanışmadım :)
merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum sizlere iphone cihaz satın aldık diyelim ikinci el 3 kere mi icloud hesabı ile açabiliyoruz cihazı yoksa sınırsız mı oluyor bu konuda bilgim yok sizlere danışmak istedim bilgisi olan bilgi verebilir mi acaba ...
Anadolu yakasında Iphone tamırı yapan fiyatı makul tavsiye edilen bir servis varmıdır?
Üst tuş çalışmıyor ve şarj soketinde problem var.
bu işlemleri kaç tl yaparlar ayak üstü öpmesinler :)
yer bilmiyorum fakat soket geçen yıl 120-150 tl civarına değişiyordu.. tahmini 200 e falan hallolur diye düşünüyorum
İphone 6 Plus ı kapanıyor diye garantiye gönderdim ama kenalarda vuruklardan dolayı garanti dışı kalır onarılmaz dedi marmaraparktaki yetkili ? Bu durumda kaderime mi küsücem bi yolu yokmudur. Titreşim çalışmıyor ve %70 e gelince telefon kapanıyordu :/
Garanti dışı kalırsa orda mı yaptırayım yoksa dışarda sağlam biyer varmıdır yaptırmaya ? :/
Zorlu dan randevunalmaya bak
Ya da Genpaya götür Etiler
Ama, zorlu daha mantıklı olur açıkçası. Direk değişebilir bile..
5s'te batarya değişimi ne kadara yapılıyor yaklaşık? bir de randımanlı oluyor mu?