Co Pilot GPS. Seçtiğiniz ilk harita ücretsiz.
Printable View
Apple zammı eklemekte geç kalmamış. Geçmiş olsun.
Şu an burası ile Tr arasında 1k fark var
http://i68.tinypic.com/2gtyu0g.jpg
Telefonu satacağım. icloud'a fotoğraflar falan atmıştım. Satacağım kişi İcloud sorunu yaşamadan ve bilgilerime ulaşmadan nasıl veririm ? Sanırım İcould Şifresi sorunu yaşayanlar var. Yada nasıl kaldırırım ?
Cikis yaptiinizda zaten saha giremez. Bide telefonu sifirladinizmi tamamdir
Iphone 6'da notlar bölümüne bir takım not kaydetmiştim. Oraya kaydedince hotmail üzerinden e-mail adresime de Notlar diye bir klasör açıp ayrıca oraya da kayıt yapmıştı. Fakat şuan e-mail üzerinden notlarımı görebilmekle birlikte telefonda göremiyorum. Bunun çözümü nedir acaba?
7 den haberi olan varmı
İphone 6s ya da 6s plus alma zamanlarındayım. Şu an güncel olarak note 4 kullanıyorum 2 yıl olacak sizce 7'yi mi bekleyelim ? Araştırdığım kadarıyla anormal bir değişiklik gelmiyor 7'de. Son olarak da turkcell'den vodafone 'a geçmeyi düşünüyorum tavsiye eden var mı ?
2 Senedir Vodafone kullanıyorum, ara ara sorun yaşıyordum ama şuan da hiç bir sıkıntı yok.
RED + ' nın vermiş olduğu ekstra avantajlar çok..,
Mesela, budget' dan araç kiralama da ilk 3 gün %50 indirim, x yerde kahve beleş, sinema da 1+1 gibi gibi..
7 de 32 GB geliyor, ben olsam bekle derdim ek olarak 7 Pro geliyor onun farkı nedir hiç bilmiyorum.
16 ya da 64 gb 6 - 6s alacağına 7 32gb alman daha mantıklı açıkçası.
Cuma günü Kıbrıs'tan arkadaşım dönüyor.
Eğer Iphone isteyen varsa gönderebilirim. Burada fiyatlar çok uygun. Almak isteyen varsa kaçırmasın derim.
Huzur vodafoneda Anıl :) okadar beklemişken 1-2 ay daha bekle hem ip7 hemde note 7 geliyor kararını verirsin ona göre.
Ayrıca değiştirme kampanyasıyla elindeki note 4'üde vodafone a verirsen (benim ekranı kırık galaxy s5'i 860' saydıklarından yola cıkarak) daha uyguna almış olursun
Aynen öyle abi doğru diyorsun note 4'de bazen zorlanıyorum hoş da olmuyor açıkçası. 16 gb 6s yeterli olur mu ? Telefonda çok oyun oynayan biri değilim hatta şu an kullandığım telefonda 1 yıldır oyun oynamıyorum aklıma dahi gelmiyor. Fotoğraf ,instagram facebook internet whatsapp ağırlıklı kullanıcam