Cihaz değişmeden gelirse ertesi gün yine yollucam. Bedavadan cihaz değiştiren adamlar sorunlu cihazın parcasını değiştirip yollarlarsa =)
Printable View
Cevremde hic sorunu olmadigi halde degisim alan bir suru kisi var sanirim benim sansizligim.Telefonu aldigim yer yolladi garantiye basari servis diye oyle servis dusman basina telefon hakkinda bilgi almak icin musteri hizmetlerine baglandim 30 dakika surdu ismimi telefonla ilgili bilgileri soyledim tamam beyfendi bekleyin dedi gorusmeyi sonlandirdilar tekrar baglandim oyle bi telefon sistemimizde gozukmuyor dediler guc bela internetten cihaz takip sistemini buldum telefon erzurumda cikti o bayiyi aradin bilgi icin telefonlara cikan olmadi ama ekraninin sifiriyla degistigine eminim ekran koruyucusunun denk gelmedigi yerde kucuk bir cizik vardi yeni ekranda yok
Herkese iyi günler acil yardımcı olursanız cok sevinirim. İphone 6 16 gb cihazım vardı. 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyordum ancak son zamanlarda bataryası öldü diyebilirim. %30 iken kendiliğinden kapanıyordu. Telefon hiç şarj tutmuyordu aktif olarak kullandığım zamanlarda sadece yarım saat dayanıyordu şarjı. Vatan bilgisayardan almıştım garantisi devam ediyordu telefonumu garantiye gönderdim. Şimdi garantiden mesaj geldi kullanıcı hatası olduğunu söylemişler. Sorunun düzeltilmesi için 321,00 TL ödemeniz gerekmektedir diyolar. Ne yapabilirim bununla ilgili. Telefonu arada bir bilgisayardan şarj ediyordum. Oda mecburiyetten fotoğraf vs atmak için bilgisayara takıyordum öyle sürekli bilgisayardan şarj etmiyordum. Bu ücreti ödemeyip dışarıda daha uyguna yaptırabilir miyim? Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun. :(
Telefonumda çok çizik yok zaten sadece sol üst köşede hafif darbe var oda çok hafif. Mesajda ''Kullanıcı hatası sebebi ile oluşmuş arızasının giderilmesi için'' diyor. Ücreti ödediğim zaman da bataryayı değiştirip aynı telefonu göndericekler diye düşünüyordum. Ödediğimde sıfır telefon gönderirler mi?
http://i.hizliresim.com/ErM0VA.jpg
Beyler bugun elimden dustu ekran tuzla buz oldu,telefon calisiyor ekran falan sorun yok.Yan sanayii telefoncular 300-350 lira fiyat cekiyor.Ben orjinal takmak istiyorum. %100 orjinal ekran konusunda bana yardimci olabilirmisiniz.Telefonun 2 yillik garantisi bitti malesef (6plus)
@Mehmetmert 520 lira Apple'ın kendi verdiği fiyat
iPhone Servis Fiyatlandırması - Apple Destek
Garantisi bitmiş cihazın fiyatı en sağda yazıyor. O geçerli değil yani.
Benim bildiğim o fiyatı verdiğinde yeni telefon veriyorlar direk . Ama yine de emin değilim . Bir arkadaşım neredeyse ikiye bölünmüş telefonu yanda yazan fiyata sıfırladı.
6S 16Gb cihazım son dönemde ara ara %50 şarjda kapanma yapıyordu ve ekranımda 1 adet ölü pixel vardı. Apple Lydia'a götürdüm. 7.gün dönüş yaptılar cihazınız yenisi ile değişti gelip alabilirsiniz diye + 330 gün garantim olduğunu söylediler. Cihazım 1.5 senelikti nerdeyse oysa ki. Garantiniz varsa vaktiniz de varsa cihazınızda problem yaşıyorsanız göndermelisiniz.
@Mehmetmert yetkili bir satıcıya gidip öğrenmek en iyisi, bende çok emin değilim.