İOS11 için saat 20:00 dediler, yinede yedek alalım mı ?
Printable View
İOS11 için saat 20:00 dediler, yinede yedek alalım mı ?
iOS 11 e 12 eylülde imzalar açıldı zaten, ben yükledim final sürümü, cihazlara ise yarın 20:00 da gelir.
iphone 7 de ios 11 e geçen oldu mu
8 kere denedim yok güncellemiyor telefon sorun nedir sizce güncellemeyi indiriyor ama çalıştırmıyor
ben direkt yükledim 11i. bir sorun görmedim. cihaz 7 plus.
yine ses açma kapama göstergesi ekranın ortasında çıkıyor. bunu sevmiyorum.
7 plus için bende indiriyorum şimdi..inşallah pişman etmez..
çakma ios gibi olmuş rehber numaraları vs. sanırım en çok işime yarıycak olan mobil veri aç kapa olucak, genel olarak eski kısa ayar menüsü daha iyi gibiydi vs. vs.
6s için yükleme yapalım mı ? Nasıl ios 11 ?
Çoğu yazının fontu ile oynanmış. Numara çevirme ekranında ki rakamlar büyük, kalın ve gri şekilde olmuş.
Wi-fi aç kapat işlevsiz. Sadece bağlı olduğun ağdan çıkmana yarıyor. Arka planda hala wi-fi aramaya devam edip önüne öneriler getiriyor.
Bir kaç tane daha beğenmediğim şey var ama onlarda güncelleme ile düzeliceğini sanmıyorum. Akıcılıkta bi sorun yok.
İstemsizce 10.3.3 den 11 e geçiyorum bakalım buraya yazıp yazıp sovecekmıyım guncelleme ıle ılgılı :D
Beğenmediklerim ;
- 6s sonrası ekranın sol tarafına basarak, home x2 tuşu görevini gören sistemi kaldırmışlar.
- Kişilere girdiğinizde "Kişiler" puntosu çok gereksiz büyük, göz alıyor.
şimdilik bunlar, çok karıştırmaya zamanım olmadı, işe yarar bir şeyler olursa paylaşırım.