Ara ara donma sorunu yaşayan varmı benden baska aramızda? iPhone7
Printable View
Ara ara donma sorunu yaşayan varmı benden baska aramızda? iPhone7
7Plus'ı tavsiye eder misiniz ? Şu an 6s 64 kullanıyorum bir sorunu yok ama biraz daha bekleyim mi geçiş için ? Ne 8 düşünüyorum ne de x falan.
Apple ozur diledi! 50 dolar indirim yaptı - Ekonomi Haberleri
Memleketimde geçerli mi acaba?
Kendin yaz, kendin cevapla mode on :)
Olabilir.
Son dakika… Apple’a dava acılıyor - Ekonomi Haberleri
iPhone 7+ son günlerde kanser etmeye başladı, takılıp duruyor sürekli hard reset atıyorum, ısınması cabası, üzerine pilde *** gibi gitmeye başladı, hayırlısı tekrar apple'a bulaşmam gibi.
Yanlış oldu :)
iPhone icin Antalya’da emsal karar - Ekonomi Haberleri
ipad 2017 5. seri için en uygun bluetooth klavye önerilerinizi alabilir miyim?
dışarıda ekranı değişmiş bir telefonu ücreti karşılığında pilini apple' da değiştirebiliyor muyuz ? bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? galiba pil değişimi için ekranın falan sökülmesi gerekiyormuş ?
arjadaşlar saçma bi problem var iphone7+ telefon aldığımın 2.haftası titreşim bozuldu. neyse bi müddet kullandım sonra servise götürecekken düzeldi kendi kendine. şimdi arada bi çalışıyor bir kaç gün sonra yine yok . Canı isterse lütfediyor yani. Böyle bir problem yaşayan varmı ?
2.acayip soğudum telden. Tel bazen takılıyor bugda kalıyor bazen birkaç saniyelik donmalar yaşıyor. Lan androidmisin sen ne donması ne kasması !!! vallaha sinirim bozuldu satıp s8plus alasım var