IOS 16' dan sonra bildirimler ekranın altında çıkıyor. Bunları eski yerine ekranın üstüne ya da ortasına alma yöntemi var mı?
bugun airpods 3. nesil aldım .
sakın para verip almayın gidin 2. nesil alın.
kontrolleri daha zor , dokunmayı kaldırmışlar 10 liralık eminönü altgeçitte satılan kulaklıklar gibi basarak şarkı ilerletiyorsunuz.
ayrıca ses kalliteside aradaki fiyat farkına zerre değmez, geri alsalar geri vereceğim ama ne yazıkki iadede almıyolar. baya pişmanım.
médiocrité partout
Selam beyler, yurt dışı iphone 14 alacağım
Fiziki sim kartlı avrupa cihazı olacak ve telefon almaya gittiğimde btk 120'yi arayıp, imei'sini verip kayıt yaptırılmasına dair bir problem var mı diye soracağım.
Asıl soruma geleyim ;
1) Kayıt yaptırmak için önümüzdeki ay memlekete gidince gürcistan'a gideceğim, kapıdan girip 1 saat sonra geri çıksam bu hak oluyor mu yoksa illa 1 gece orada kalmalı mıyım?
2) Özellikle şu-bu model numarası olmalı mı telefonun?
Trabzon - Gürcistan git gel, kayıt parası vs dahil, TR fiyatına göre yaklaşık 6000 TL uygun oluyor
- Bize Her Yer TRABZON
2. nesili 3 yıldır kullanıyorum.
eşimle dönüşüklü kullanıyorduk. ona bu ara daha çok lazım oluyor, dedim kendime 3. nesili alayım.
aradaki 1150 tl farka değecek hiçbirşey asla yok. köpekler gibi aldığıma pişmanım.
uzanımsal ses diye birşey var , süper gereksiz.
bu 8d müziklerdeki gibi iphone göre kafanın pozisyonunu algılayıp, ayarlayıp yüzün nereye dönükse oraya ses veriyor.
teli sol cebine koy kodumun sesi sürekli sol kulaklığa gidiyor , kapattım sizin yapcanız işe diyim.
(teli tam karşına koyup video izlerken sorun yok)
3. nesilde kutuda kablosuz şarj özelliği var , o benim aldığım 2. nesildede var (zamanında bi tık fazla ödemiştim)
2.nesilin ses kalitesi 10/9 ise 3. nesilin ses kalitesi 10/9.2
hangi gerizekalı apple mühendisi 2 nesilde dokunarak ileri-geri atlamayı , 3. nesilde basarağa çevirelim demiş inanılır gibi değil.
hayır bu bide kabul görmüş amk.
sözde kontrolleri proya benzetmişler.
aldım kulama taktım tıklıyom şarkı atlamıyor , aha dedim bozuk sonra bi baktımkı yanlara force sensor koymuşlar , tıklamalı değil basmalı.
aradım hemen hepsiburadayı iade kabul edilmiyor dedi , hijyen ayağına...
kısaca burdan para alıp bu alet şöyle böyle diye bas bas youtube videosu çeken youtuber'larında mk.
sakın ketenpereye gelmeyin gidin 2. nesil alın.
médiocrité partout
aha olay aşağıdaki resimdeki mevzu..
deliricem.
bütçe kısıtlıysada gidin şunu alın ;
f/p bence şuan en iyisi
Hepsiburada.com | Guvenlik
bu bile dokunmatik puu allah belanı versin apple kere
médiocrité partout
Herkese merhaba. Tuhaf bi sıkıntım var çözemiyorum, internette bunla ilgili hiç bir şey bulamadım. Hemen anlatıyorum;
İphone 12mini kullanıyorum. Bir kaç aydır youtube’u premium olarak arkadaşımın aile paketinden kullanıyordum. Onun kredi kartıyla alakalı bir sıkıntıdan dolayı üyeliği iptal olmuş. Ben de dedim bari ben kendi üyeliğimle alayım premium’u. Neyse ben ödemesini yaptım, karttan ödemeyi çekti onay mailleri vs hepsi geldi. Bir süre bekleyip premiuma geçmesini beklerken youtube’da farkı bir problem başladı. Uygulamayı açar açmaz kapanması. Belki 20 kere silip yükledim ama nafile. Hiç bir şekilde çözemiyorum. Premium üyeliği ödemesini falan her şeyi geçtim youtube dert oldu başıma. Youtube ile Türkçe iletişime geçeceğim hiç bir yer bulamadım. En son ingilizce translate edip merkezine geri bildirim yolladım 2 gün önce ama ordan da bie geri dönüş olmadı.
Silip-yüklemeyi yaptım
Hesaplardan çıkış yapıp tekrar girdim
Telefonu yeniden başlattım
Youtube ön belliğini boşalttım
Bunları denedim, sizin de aklınıza gelen bir yöntem varsa en acilinden dönüş bekliyorum
Bu arada apple store’a gitsem bir faydası olmayacak bence, sizce?
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Sennheiser CX Plus True Wireless ile AirPods 3. Nesil arasında kaldım. İkisinden birini kullanıp deneyimleyen var mıdır?
Mustafa Kemal ATATÜRK
Selamlar, telefonu bugün ios 18 e güncelledim. Konum servisi kapalı olarak cihazı kullanıyorum.
Güncelleme öncesi siri rehber de kişileri rahatlıkla arıyordu, şimdi ise konum bilgisi açmamı söylüyor aramıyor.
Araştırdım ama sonuç alamadım, nasıl çözerim?
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Vatan bilgisayar Teknosa gibi firmalarda çalışan var mı aramızda ?
Hiçbir yerde 16 pro max bulunmuyor şuan, yardımcı olabilecek var mı ?
Şu an 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 konuk)