Android ve virüs diye Google da arat istersen çok makale var. Virüs ne gibi seyler yapıyor androidlerde bilgi al sonra karar ver s2 ye![]()
Android ve virüs diye Google da arat istersen çok makale var. Virüs ne gibi seyler yapıyor androidlerde bilgi al sonra karar ver s2 ye![]()
glassTower 3 (bağımlılık yapabilir)
shazam
avplayer
quran ııı
hürriyet
igo primo
my contact backup hepside işe yarar app ler
imza yok paraf atim.
ayfondan s2ye geçen kim varsa pişman olup geri döndü. yakın bir arkadaş 2. el ayfon4ü ile sıfır s2 takası mantıklı geldigi için takasladı.5-6 gün cok memnunken 10. günden sonra birden sinir harbi başladı ve fark vererek 4s'e geçti. ayfondan daha iyisi malesef yok hala![]()
telefonum yavaş diyen jb'li ayfon kullanıcıları. cydia'dan Speed İntensifier eklentisini kurunprogram içinden hız secenegini fastest olarak seçin. bir de öyle kullanın telefonları
![]()
koray ayfon candır can bende zamanında bır suru telefon kullandım ama ılk 3g le basladım ve 4 g den devam 5 cıkarsada onuda alırm 4s dayım kullanıyor bı farkı yok dıyor pılı cabuk bıtıyıyor dıyor ama bakalım sen bekle bıraz dedı 5 cıktıgı zaman alırısn dedı teknolojı cok ılerledı kısaca ıphone candır![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Speed Intensifier ile gerçekten uçuyorsun..
telefonun totosuna sanki pul biber sürmüşsün gibi hadi komut ver de hemen yapayım moduna giriyor
ben yükledikten 2 hafta sonra normal hızına döndü ama telefonx10 hız falan yapıyordum ancak default hızda kullanıyordum
yeni versiyon çıktıysa bilmiyorum ama ağustos ayında kullandığım versiyonu böyle idi![]()
şu anda fastest modunda kullanıyorum. internete baglanırken o dönen zımbırtı bende öyle bir dönüyor ki gören her arkadaş programı yüklemek istiyor. ciddi manada da hızlı telefonum şu andabide barrel diye bir eklentim var. o da sayfalar arasındaki geçişleri özelleştiriyor
dönerek geçiyor yukarı cıkıyor aşagıya düşüyor falan öyle deişik özellikler var. bide tuş kilidi açarken kaydırdıgım ok bende şu anda turbo ile degişti
![]()
arkadaşlar elimde kenarda duran bi 3g var sorum şu olucak size telefon 2008 yılından beri hiç güncellenmemiş sürümü 3.1 lerde falan sürümü pc ye takıyorum itunes u açıyorum güncellemeye çalışıyorum hata veriyor recovery mode a alıyor kendini geri yükle fabrika ayarlarına vs yapıyorum gene recovery mode a alıyor hata veriyor sanırım bunca yıldır güncelleme yapılmadıgı için telefonda bir mallık var güncelleme dışında uygulamada yüklenmiyor sadece mevcut yüklü uygulamaların update leri arama kapama kısaca güncelleme dışında sürümü herşeyi yapıyor anadolu yakası kadıköy bagdat caddesi vs civarında yardımcı olucak kişi varmıdır bana?
yeni ibb trafiği 4. nesil ipod touch una yükleyip deneyen varmı
çalışmıyor bende çıldırcam bağlantı kontrol et diyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
3gs için yüklenecek en ii versyon ne şuan?
birde mümkünse pil ömrünü uzatan bir uygulama varsa onu istiorum.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
güncelleme yaptığın makinanın host dosyası orjinal mi? bir de kaç kodlu hata alıyorsun?
free navigasyon programları var. onu kurup dener misin bi program çalışıyor mu..
gps ten şüpheliyim ben hala
yeni zelanda gibi ülkeler üzerinden kredi kartı numarası vermeden hesap açabilirsin.
sonra o hesabını telefonuna kaydedip appstore dan whatsapp indirebilirsin.
pil ömrü olarak ve sağlamlık anlamında şu anda en iyi versiyon 4.3.3 sonra 4.3.5
5.0.1 3GS lerde nispeten daha yavaş çalışır ip4 lere göre.
pil ömrünü uygulama yükleyerek yükselten bir uygulama yok
pil ömrünü kendin bir kaç dokunuşla uzatabilirsin istersen.
3G kapat, bildirimleri + tüm konum servisleri kapat, ekran parlaklığını %50 den fazla kullanma, wireless açık olmasın, email takibini telefon otomatik yapmasın manuel olarak kontrol et, vs telefon bu şekilde nokia gibi olur ama 4-5 gün şarjı gider.
arkadaşlar appstore'dan bazen uygulama indirmeye başladığımda bekliyor yazıyor sonra indirilemedi diye hata veriyor 2 gündür dropbox'u indirememiştim şimdi denedim indirdi sizdede bu şekilde sorun yaşayan varmı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)