User Tag List

Sayfa 77/692 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
13131 sonuçtan 1.445 ile 1.463 arası

Konu: iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Android ve virüs diye Google da arat istersen çok makale var. Virüs ne gibi seyler yapıyor androidlerde bilgi al sonra karar ver s2 ye

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Android ve virüs diye Google da arat istersen çok makale var. Virüs ne gibi seyler yapıyor androidlerde bilgi al sonra karar ver s2 ye
    Okumaya gerek yok telefondan mailing benim için hayati önem taşıyor ben bu riski alamam büyük sıkıntı olur benim için.

Conta patlatana kadar Ayfor 4 ile devam

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

baykara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    glassTower 3 (bağımlılık yapabilir)
    shazam
    whatsapp
    avplayer
    quran ııı
    hürriyet
    igo primo
    my contact backup hepside işe yarar app ler
    imza yok paraf atim.

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayfondan s2ye geçen kim varsa pişman olup geri döndü. yakın bir arkadaş 2. el ayfon4ü ile sıfır s2 takası mantıklı geldigi için takasladı.5-6 gün cok memnunken 10. günden sonra birden sinir harbi başladı ve fark vererek 4s'e geçti. ayfondan daha iyisi malesef yok hala

telefonum yavaş diyen jb'li ayfon kullanıcıları. cydia'dan Speed İntensifier eklentisini kurun program içinden hız secenegini fastest olarak seçin. bir de öyle kullanın telefonları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayfondan s2ye geçen kim varsa pişman olup geri döndü. yakın bir arkadaş 2. el ayfon4ü ile sıfır s2 takası mantıklı geldigi için takasladı.5-6 gün cok memnunken 10. günden sonra birden sinir harbi başladı ve fark vererek 4s'e geçti. ayfondan daha iyisi malesef yok hala

telefonum yavaş diyen jb'li ayfon kullanıcıları. cydia'dan Speed İntensifier eklentisini kurun program içinden hız secenegini fastest olarak seçin. bir de öyle kullanın telefonları
    Bu tarz uygulamaların işlemciye extra külfet getireceğini düşündüğümden kullanmıyorum. Kısa vadede keyifli olur hızlanması ama uzun vadede verebileceği zararı düşünerek fabrika çıkışı basınçla devam etmek daha mantıklı geliyor bana

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üf sen hala 4 mü kullanıosun gel kucağıma 4S ler burda
    Takas varmı Ciddi soruyorum hazır İzmir'e geliyorum kutu,kitapçık, kulaklık ne varsa getireyim dip fiyat pm bekliyorum ))

Hatunun iphone4 tamir oldu zira

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koray ayfon candır can bende zamanında bır suru telefon kullandım ama ılk 3g le basladım ve 4 g den devam 5 cıkarsada onuda alırm 4s dayım kullanıyor bı farkı yok dıyor pılı cabuk bıtıyıyor dıyor ama bakalım sen bekle bıraz dedı 5 cıktıgı zaman alırısn dedı teknolojı cok ılerledı kısaca ıphone candır
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tarz uygulamaların işlemciye extra külfet getireceğini düşündüğümden kullanmıyorum. Kısa vadede keyifli olur hızlanması ama uzun vadede verebileceği zararı düşünerek fabrika çıkışı basınçla devam etmek daha mantıklı geliyor bana
    koray gündelik kullanıma uygun takılma öyle kol cıkarır falan tarzı düşüncelere 2 aydır 2.0 cont. kullanıyorum sıkıntısı yok cok şükür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED

Speed Intensifier ile gerçekten uçuyorsun..
    telefonun totosuna sanki pul biber sürmüşsün gibi hadi komut ver de hemen yapayım moduna giriyor

ben yükledikten 2 hafta sonra normal hızına döndü ama telefon x10 hız falan yapıyordum ancak default hızda kullanıyordum

yeni versiyon çıktıysa bilmiyorum ama ağustos ayında kullandığım versiyonu böyle idi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu anda fastest modunda kullanıyorum. internete baglanırken o dönen zımbırtı bende öyle bir dönüyor ki gören her arkadaş programı yüklemek istiyor. ciddi manada da hızlı telefonum şu anda bide barrel diye bir eklentim var. o da sayfalar arasındaki geçişleri özelleştiriyor dönerek geçiyor yukarı cıkıyor aşagıya düşüyor falan öyle deişik özellikler var. bide tuş kilidi açarken kaydırdıgım ok bende şu anda turbo ile degişti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu anda fastest modunda kullanıyorum. internete baglanırken o dönen zımbırtı bende öyle bir dönüyor ki gören her arkadaş programı yüklemek istiyor. ciddi manada da hızlı telefonum şu anda bide barrel diye bir eklentim var. o da sayfalar arasındaki geçişleri özelleştiriyor dönerek geçiyor yukarı cıkıyor aşagıya düşüyor falan öyle deişik özellikler var. bide tuş kilidi açarken kaydırdıgım ok bende şu anda turbo ile degişti
    valla bende 40 civarı tweak vardı. içlerinden birisi ters tetiklemiş, tam performanslı çalışmasını engellemiş de olabilir
    şu an hayatımdan memnunum.. 4ever ios 5.0.1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ios 5 için şu anda kullandıgım kalitede bi jb cıkmadıgı sürece güncelleme yapmicam

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar elimde kenarda duran bi 3g var sorum şu olucak size telefon 2008 yılından beri hiç güncellenmemiş sürümü 3.1 lerde falan sürümü pc ye takıyorum itunes u açıyorum güncellemeye çalışıyorum hata veriyor recovery mode a alıyor kendini geri yükle fabrika ayarlarına vs yapıyorum gene recovery mode a alıyor hata veriyor sanırım bunca yıldır güncelleme yapılmadıgı için telefonda bir mallık var güncelleme dışında uygulamada yüklenmiyor sadece mevcut yüklü uygulamaların update leri arama kapama kısaca güncelleme dışında sürümü herşeyi yapıyor anadolu yakası kadıköy bagdat caddesi vs civarında yardımcı olucak kişi varmıdır bana?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni ibb trafiği 4. nesil ipod touch una yükleyip deneyen varmı

çalışmıyor bende çıldırcam bağlantı kontrol et diyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ramo35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar elimde kenarda duran bi 3g var sorum şu olucak size telefon 2008 yılından beri hiç güncellenmemiş sürümü 3.1 lerde falan sürümü pc ye takıyorum itunes u açıyorum güncellemeye çalışıyorum hata veriyor recovery mode a alıyor kendini geri yükle fabrika ayarlarına vs yapıyorum gene recovery mode a alıyor hata veriyor sanırım bunca yıldır güncelleme yapılmadıgı için telefonda bir mallık var güncelleme dışında uygulamada yüklenmiyor sadece mevcut yüklü uygulamaların update leri arama kapama kısaca güncelleme dışında sürümü herşeyi yapıyor anadolu yakası kadıköy bagdat caddesi vs civarında yardımcı olucak kişi varmıdır bana?
    Yavru itunesten guncelleme istersen 5.0.1 yapmaya calisir ve sanirim senin telefon ios 5 i kaldirmas. Ayriyetten simklitli falansa yeni versiyonlarda kullanamayabilirsin.
    Sat yenisini al daha iyi
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Whatsapp bedavasina koşun
    Dün 0.99 verdik indirdik bir arkadasa ya Uyuz oldum
    Ücretli uygulama istesemde indiremiyorum kredi kartımla ***** hatayı veriyor kart bilgilerimi girdiğimde ,unutttum şimdi hatayı ama anladınız siz
    Golf MKVII 1.6 Tdi

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3gs için yüklenecek en ii versyon ne şuan?

birde mümkünse pil ömrünü uzatan bir uygulama varsa onu istiorum.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ramo35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güncelleme yaptığın makinanın host dosyası orjinal mi? bir de kaç kodlu hata alıyorsun?

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni ibb trafiği 4. nesil ipod touch una yükleyip deneyen varmı

çalışmıyor bende çıldırcam bağlantı kontrol et diyor
    free navigasyon programları var. onu kurup dener misin bi program çalışıyor mu..
    gps ten şüpheliyim ben hala

Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ücretli uygulama istesemde indiremiyorum kredi kartımla ***** hatayı veriyor kart bilgilerimi girdiğimde ,unutttum şimdi hatayı ama anladınız siz
    yeni zelanda gibi ülkeler üzerinden kredi kartı numarası vermeden hesap açabilirsin.
    sonra o hesabını telefonuna kaydedip appstore dan whatsapp indirebilirsin.

Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3gs için yüklenecek en ii versyon ne şuan?

birde mümkünse pil ömrünü uzatan bir uygulama varsa onu istiorum.
    pil ömrü olarak ve sağlamlık anlamında şu anda en iyi versiyon 4.3.3 sonra 4.3.5
    5.0.1 3GS lerde nispeten daha yavaş çalışır ip4 lere göre.

pil ömrünü uygulama yükleyerek yükselten bir uygulama yok
    pil ömrünü kendin bir kaç dokunuşla uzatabilirsin istersen.
    3G kapat, bildirimleri + tüm konum servisleri kapat, ekran parlaklığını %50 den fazla kullanma, wireless açık olmasın, email takibini telefon otomatik yapmasın manuel olarak kontrol et, vs telefon bu şekilde nokia gibi olur ama 4-5 gün şarjı gider.

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar appstore'dan bazen uygulama indirmeye başladığımda bekliyor yazıyor sonra indirilemedi diye hata veriyor 2 gündür dropbox'u indirememiştim şimdi denedim indirdi sizdede bu şekilde sorun yaşayan varmı ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler