iPrivate Guard tarzı uygulamalar var. Özel fotoğraflarınızı oraya atabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.
iPrivate Guard tarzı uygulamalar var. Özel fotoğraflarınızı oraya atabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.
iphone 4s 'imin arka camı kırıldı, elinde hayrına yada cuzi bir miktara gönderebilicek var mı?
teşekkürler
Ya bende bısı sorucamCanım sıkıldı telefonu sıfırladım fotoları pcye atıp rehberıde ıcloud dan yedekledım. Ben ıos 6 yı cok ozledım ya bıraz arastırma yaptım sanırım beta versıyonu ıcın sadece donus yapılıyomus dogrumu. Ios 6 ya donus yokmu ?
ios 6 ya nasıl geçicezz![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
ios7 den 6 ya geçiş yok anca 7 ye geçmeden bir kaç uygulamayla yedek alıp geriye döndürebiliyorsunuz oda sağlıklı olmuyor.
Abi Yaklasik 5 sene jb li telefon kullandim. Sirf garanti cep subesini kullanabilmek icin jb kaldirdim. 5s e de hic kurmak istemiyorum acikcasi. Legal bi program yokmu parasi neyse veririz ya. Store da baktm hic duzgn program yok hep para tuzaklari
telefonumda gelen aramalarda yanıtlasam bile alttaki yeşil ''telefon'' simgesinde sanki cevapsızmış gibi bildirim kalıyor.Bu soruna yardımcı olabilecek var mı çok makbule geçer?
What Goes Around,Goes Around
slmlar baylar bayanlar,
mynet mail kurmaya çalıştım, kurdum sanıyorum.
ana sayfada mail üzerinde 100 tane mail var diyor,
bastığımda mail ayarları yapılmamış sayfa açılıyor hani icloud, google, yahoo yazan sayfa.
bilgisi olan?
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)