e30 dedin mi akan sular durur hacı m3 var m3 var :D
Printable View
anladim :)
bende ayni sekilde dusunuyorum zaten, yaris bu kim kimi gecerse, elbet birisi gececek..
bahsettiginiz soylem evet yanlis katiliyorum.
ben sadece araci bilmeden yorum yapilmasin diye yazmak istedim, ileride gelebilecek yorumlara karsi yani..
yoksa ff den yada sus tan bi cikarim yok benim de :)
neyse yanlis anlasilmak istemiyorum, tekrar her iki aracada masallah..
sarımsagı gelin etmişler 40 yıl sonra çıkmış kokusu....:D o hesap olmuş maşallahh araçlara...
maşallah araçlara yarışta bahane olmaz o yüzden sus güzel yürümüş tebrikler .
Hafife alma sadece her aklına geldiğinde tövbe dee...:)))))
mehzent arabayı satıp saxomu aldı anlamadım sonuçta mehzent geçtimi geçti 10 arabada geçsen mehzent her zaman geçmiş olucak :) eğer sen bu süreyi yaptıysan mehzent daha iyisini yapıcaktı :))))
[QUOTE=stlegal;7134027]mehzent arabayı satıp saxomu aldı anlamadım sonuçta mehzent geçtimi geçti 10 arabada geçsen mehzent her zaman geçmiş olucak :) eğer sen bu süreyi yaptıysan mehzent daha iyisini yapıcaktı :))))[/QUOTE]
:hehe::hehe::hehe::hehe:
yuh artık yaaaa siz bundanda geçip geçilmeyimi çıkardınız saniyeden bahsediyorum. geçip geçilme diyorsanız 12-13 grubunda 1. oldum. aracın gerçek saniyesinin bu olduğunu söylemeye çalışıyoruz. s2000 ni diyorsanız geçende söyledim s2000 ile 2 sefer kalktık birincide ben geçtim bende o video yumu yükleyeyim sonuç belli değil 1-1 oldu yani inşallah bir başka yerde tekrar iki aracı denemek mümkün olur.