6 Temmuzdaki pist gününden bir videomu sizlerle paylaşmak istiyorum, daha önce paylaşamamıştım çünkü foruma üyelikle ilgili problemler olmuştu kısmet bu güneymiş. Eleştri ve tavsiyeleriniz bekliyorum. Havanın çok sıcak olması ve aracıma daha yeni 2 parça taktırdığım için çok adapte olamadım ve beklediğim 2:35 civarı süreye inemedim, yanımdada bir arkadaşım vardı ancak sonbahara doğru tekrar daha iyi bir süre deneyeceğim, umarım yorumlarınızda beni geliştirir.
Araç özellikleri :
2012 Polo GTI
Volkswagen Racing Cold Air Intake
Forge Recirculation Valve
Kumho V70A - 215/40R17
Motul X-Clean 5w-40 oil
Tarox Big Brake Kit B30-6 323x28 F2000 discs + Motul RBF660 hydraulic fluid
H&R 12mm Spacers
Stock suspension and springs
Stock exhaust system
Stock ECU
Frenleri pistten 1 hafta önce taktırdım ve rodajını piste yetiştirebilmek için bol bol trafiğe girip gezdim ama rodaj yaparken frenleri deneme şansım olmadı yani basınca nasıl bir tepki alacağımı bilmiyordum o yüzdende pistte çoğu zaman erken fren yaptım güvenemeyip, lastikleri ise cuma günü buldum anca cumartesi günü taktırabildim ve onların rodajı içinde yine bol bol gezdim ama 1 günde bu kadar tutunma farkına alışamıyor insan
Sonbahardaki pist günlerinde umarım coiloverımda gelir ve takılmış halde olur ve çok daha iyi süreler yakalayabilirim.