Merhabalar,
Pazar günü 3 seans çıktım. C seansında 2:38:929 yapmışım ama kameranın pili bittiğinden çekemedim. O yüzden B seansındaki 2:40:259 'luk videoyu paylaşıyorum. İyi seyirler.
Merhabalar,
Pazar günü 3 seans çıktım. C seansında 2:38:929 yapmışım ama kameranın pili bittiğinden çekemedim. O yüzden B seansındaki 2:40:259 'luk videoyu paylaşıyorum. İyi seyirler.
"life is too short to drive boring cars"
Güzel, süre gelişiyor
Bu arada ver bir sipariş
http://www.amazon.com/gp/product/B00...=sr_1_2&sr=8-2
Bune yahu herkes piste çıkmış...Çok fazla imrendiyosunuz insanıBu ara da tebrikler.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Teşekkürler. Evet bu sefer çok kalabalıktı. Briefing odasına sığamadık dışardan sandalye takviyesi geldi
Amazon'da attım sepete son aşamada adresi girdim buraya gönderemeyiz dedi. Ebay'de aynı alet 100 dolar istiyor. Altı üstü bir çubuk değil mi bu
![]()
Tebrikler. Şahsi fikirim, sanki arac hemen spin atacak diye kullaniyorsunuz virajlara cok icten gelip ice giriyorsunuz ama o pistte ilk tecrube ise iyidir
Ê ne dı şerde be şêre. - Kavgada olmayan aslan kesilir.
İşte bu, geçen video'nda demiştim süre 2.40 altı olacak diye
Olmuş, çok da güzel olmuş. Belki 35 hedef belirlenebilir ama altı için geliştirme yapmak şart. Farkındaysan düzlüklerde biraz sıkıcı oluyor.
Tebrik ediyorum, çok sevindim![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Bir de direksiyonu biraz daha az sık abi, daha rahat edeceksin![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Teşekkürler. 2.35 stock halde benim için biraz zor ama usta ellerde o süre gelebilir, yani araçta o potansiyel var gibi. Düzlükler evet baya sıkıcı, sakalımla oynayarak vakit öldürüyorum o sırada
Ahah buna sesli güldüm. Hakikaten suyunu çıkarmışım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)