Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasiz güzel günlerde kullanın :)
Ankara ya mı gelecek arac :D
Printable View
Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasiz güzel günlerde kullanın :)
Ankara ya mı gelecek arac :D
Büyük ihtimalle birçok güzel şeyi CSL versiyonuna saklıyorlar.
Teşekkürler. Borusan özel sipariş.
Teşekkürler.
Teşekkürler. Evet, DSC açıkken rev-match yapıyor. Kapalıyken yapmıyor. Pratikte gayet güzel çalışıyor.
Pistteyken 900 km idi. Ankara'ya dönünce rodajı bitirmiş oldum :)
İç tasarım çok basit gerçekten. Koltuk olayına gelince, kafam atarsa astra'nınkileri söküp buna takabilirim :D
Teşekkürler. Evet Ankara
Maşallah M2 çok güzel yürüyor. Allah kaza bela vermesin. pist tecrübeniz arttıkça sürelerde aşağı inecektir.
Maşallah , özellikle sesi çok hoşmuş :)
maşallah denk gelip sesini duymak isterim. body kitinide merak etmiyor değilim kazasız belasız..
Maşallah allah kaza bela vermesin. Başka bir konuda araç sizin mi diye sormuştum sizinmiş :) bu arada brz'yi sattınız mı?
Brz ile İstanbul'a pist gününe giderken otobanda kaza yaptım. Yağışlı yolda kontrolü kaybettim (aquaplaning zımbırtısı) ve araç pert oldu malesef. Çok şükür bir kaç ufak sıyrıkla atlattım.
Hayırlı olsun aracınız çok güzel.Allah kaza bela vermesin.Başta normal bi 2 serisi sandım ama yakalayamayınca m2 olduğunu anladım :D
Oncelikle gecmis olsun. Ucuz atlatmissin. Yeni aracinda hayirli olsun cok guzel masallah.
Hayırlı olsun @ hasanud:)
BRZ'ye üzüldüm, çok güzel arabaydı, çok geçmiş olsun. İnşallah M2'yle de bi İzmir yaparsın.
Teşekkürler. Sizin araç mat mavi kaplamalı olan mıydı?
ESP'nin hiç bir faydası olamadı çünkü lastik suyu tahliye edemediğinden yerle bağlantım kesildi.
Teşekkürler erhan hocam, daha iyisi sizn olsun.
Teşekkürler rahmi. İzmir'in yolu gözümde çok büyüyor. Gözüm keserse tekrar gelmeyi çok istiyorum ben de. Kısmet :)
Çok geçmiş olsun. Yeni arabanızda hayırlı olsun. Güzel seçim. Ne kadara mal olduğunu özelden yazabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
hayırlı olsun güzel araç maşallah
bir sonraki pist günlerinde yanyana gazlarız inşallah :)