Merhabalar,
Belki de izmirdeki son pist günümüz epey yağmurluydu ve Cup2'lerle gitmiştim ama baya eğlenceli geçti ve zeminin bu kadar kaygan olması aracın dinamiklerine alışmama yardımcı oldu gibi hissettim.
Merhabalar,
Belki de izmirdeki son pist günümüz epey yağmurluydu ve Cup2'lerle gitmiştim ama baya eğlenceli geçti ve zeminin bu kadar kaygan olması aracın dinamiklerine alışmama yardımcı oldu gibi hissettim.
O gün, son pist günümüz olduğunu bilmeden yağmur altında ne saçma gazladık ama
Arabanı anlata anlata bitirmek mümkün değil zaten, öyle güzel yakışıyordu ki piste.
Nazar değmesin, inş pistin geleceği belli olursa tekrar görüşmek üzere İzmir'de.
NOT: 5:15'teki spin esnasında, yağmura rağmen pit alanı kenarına özellikle seni izlemek için @powERS ile çıkmıştık. O an ikimiz M2'ye metiyeler düzerken, yıldırım hızındaki nazarımız değdi galiba ki, spin geldi. Vallaha niyetimiz iyiydi
![]()
Valla çok keyifli geçti ama süre yapamadım içimde kaldı,
Umarım pisti kapatma gibi bir yola gidilmez, izmir pisti hem aracı yormuyor hem de organizasyonlar çok keyifli geçiyor
Valla spinde sizin parmağınız var biraz demekki o zaman hahaha
Teşekkür ederim,
Arabaya epey alıştırdı bu iş beni zaten ilk seansla son seans arasında bile fark var
Çok teşekkür ederim, aslında amaç güzel bir süre yapmaktı ama böyle olması ayrı bir keyifli gün olmasını sağladı
Umarım pist kapanmazsa süre yapmak için de giderim tekrar
Onur ayrıca araca konu açmanı rica ediyorum
bir F87 hastası olarak, tr'de maalesef bu araç hakkında yazan eden yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)