Selim bu arada geçen hafta yapmış oldugun infazdan dolayı sana teşekkür ederim :)
Sen ve anlaması gerekenler anlamıştır umarım :D :D :D
Birde video olsaydı tam olurdu :)
Printable View
Selim bu arada geçen hafta yapmış oldugun infazdan dolayı sana teşekkür ederim :)
Sen ve anlaması gerekenler anlamıştır umarım :D :D :D
Birde video olsaydı tam olurdu :)
sorma kanka ya video olayına canım çok sıkıldı keşke yapsaydım infaz olayına gelince biliyosun infaz bizim işimiz :icon_tup:
bu arada sende bi nikon d5000 al kanka ben bol bol video yaparım sana :)
selım kankaa dondun gene gtı laraa yaww dayanamadınn :)
napıym kanka ya bunlar olmadan olmuyo alışmamış g.tte don durmuyo :)
yok yok guzel oldu sevındımm cok:))
eywallah kanka sagol..
vay vay kimleri görüyorum :D nihayet kanka gözlerimiz yollarda kaldı yahu :D sensiz bu forumun tadı tuzu olmuyo kanka hoşgeldin... :D eski hızlılar dan kim kaldı
Vay bnm eski esim gelmis:):):):) kankacim hos geldin
Hoşgeldın...
hoşbulduk kardeşim..
Selim bu tanışma konusunu sakın yenge ve baban görmesin çok kızarlar sana bilgin olsun :D
Biri yavrum diyor biri eski eşim diyor korkuyorum reyyyiizzz senden :) :D
Telefonunu engelliyorum hemen :D :D
Bu arada senin yüzünden fırça yedik suki'den madem geçiyorsunuz video nerde diyor o kadar dedim sana video çek diye,orçunun bile aklına gelmemiş,gerçi geçtiklerini iddaa ettiklerinde gece 3 de koyarlardı videoyu ama bu sefer zortingen oldu :) :D
sorma reis ya adımız çıkmış senelerdir milleti geçmekten bıktım ama bakıyorum geçtigim adamlar şimdi eski eşim aşkım canım cicim diyolar :):) saglık olsun.. video konusu aynen öle kanka dedik ya kafa basmadı o an çigeri zaptetmeye çalışıodum :D suki abime söle o benim huyumu ii bilir ilkten ürkütmem ben :D reisim saygılar..
Selim i kimse geçemez bunu hala öğrenemediniz mi? :D
Selim ile araba denerken baştan geçildiğinizi bilin kendi arabanızın giderine bakın haha
mustafacım hele sen hiç konuşma unuttun heralde o günleri neyse bizzat özel konuşuruz senle