|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Audi A4 & New A6 & VW Mk2 GTD
|
Yeni yılın ilk saatinde Ankara' dan herkese merhaba. Ben Buğra Makina mühendisiyim siteyi uzun zamandır takip ediyorum.Özellikle ''tech & project cars '' kısmı sürekli takip alanım oluyor. Sitede emeği geçen herkese teşekkür ederim.Herkese mutlu yıllar ve iyi forumlar dilerim...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
hosgeldınız iyi yıllar
__________________________________ History; 96 corolla 1.6gli 114hp+ 98 civic 1.6ies 120hp+ 00 civic 1.4is 90hp+ 07 focus 1.6tdci 109hp... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
hos geldin sana da iyi yıllar o konuları takip ediyorsan + makina mühendisi güzel seyler vardır umarım kafanda hosgeldin tekrar
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: Audi A4 & New A6 & VW Mk2 GTD
|
proje çok da zamanı ayarlamak lazım 1-2 araştırdığım konu var özellikle onlara yoğunlaştım. Yanımdan defterim eksik olmaz sürekli not alırım ve bunları da inşallah bir gün hayata geçireceğim
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ef
|
hoşgeldiniz
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Saxo VTS
|
hoşgeldiniz iyi forumlar...
__________________________________ -Mapped by Chare- -By Chare VTS Spec- -07 AKS 99-
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 02:00 ::::

proje çok da zamanı ayarlamak lazım 1-2 araştırdığım konu var özellikle onlara yoğunlaştım. Yanımdan defterim eksik olmaz sürekli not alırım ve bunları da inşallah bir gün hayata geçireceğim