HkN Nickli Üyeden Alıntı Hoşgeldin Seçkin. Bende Kütük Bartın ama doğduğum yıllarda Babamlar Karabük'teylermiş. Haliylede doğum Karabük. Hoş tam olarak köy Kumluca belki bilirsin Arada sırada giderken o taraflardan geçeriz teşekkürler.bilmezmiyim benim kütük te bartın ulus kumulucaya çok yakın köyüm.akören köyündenim . ama doğma büyüme karabüklüyüm.
Hayda... Akörende bizim Kumlucaya bağlı hatta yengelerimden birisi Akören li
HkN Nickli Üyeden Alıntı Hayda... Akörende bizim Kumlucaya bağlı hatta yengelerimden birisi Akören li akraba çıkabiliriz başol benim soy adım. yengen akörenli ise kesin bilir bizi.dereköylü derler
Ahaha Yengemde Başol Şahin Muhtar dı galiba babası
HkN Nickli Üyeden Alıntı Ahaha Yengemde Başol Şahin Muhtar dı galiba babası aha işte demiştim akraba çıktık demek şahin abinin kızı yengen
secgin Nickli Üyeden Alıntı aha işte demiştim akraba çıktık demek şahin abinin kızı yengen Aynen. Şimdi Zonguldak'talar Gidiyormusun Kumluca taraflarına
HkN Nickli Üyeden Alıntı Aynen. Şimdi Zonguldak'talar Gidiyormusun Kumluca taraflarına ancak bayramdan bayrama gidiyorum.böyle olunca ancak büyükleri tanıyoruz yeni nesile gözümüz pek aşina değil
Iste bu kadar
ErHaN Nickli Üyeden Alıntı Bir arabaya şenolun eli değdiyse o araba olur kardeşim.. USTAM DEMİR GARAJ DÜZCE SARAY EKMEK VE UNLU MAMULLERİ HİPERMARKET...
hocam hosgeldın keyıflı forumlarr
secgin Nickli Üyeden Alıntı ancak bayramdan bayrama gidiyorum.böyle olunca ancak büyükleri tanıyoruz yeni nesile gözümüz pek aşina değil Aynen. bende geçen ay düğün için gittim. Artık durum olursa Kurbanda oralarda olurum. İnşallah görüşürüz
hemşerim hoşgeldin amma karabüklü varmış forumda
crazydog Nickli Üyeden Alıntı hemşerim hoşgeldin amma karabüklü varmış forumda sağol hemşerim. aynen epey varmış bizim memleketli
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar..
Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır. instagram: harunsarikamis
extraVTS Nickli Üyeden Alıntı hocam hosgeldın keyıflı forumlarr teşekkürler..
Slow Rider Nickli Üyeden Alıntı Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar.. teşekkür ederim..
Hoşgeldiniz. Karabük'te okuyorum ben de Sizden gezilcek, görülecek, gidilecek mekan önerileri bekliyorum
JDM Don Lastiği... JDM Kevgir... JDM Marlboro Lights... . . 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.
gökberk Nickli Üyeden Alıntı Hoşgeldiniz. Karabük'te okuyorum ben de Sizden gezilcek, görülecek, gidilecek mekan önerileri bekliyorum hangi bölümdesin.gezilecek görülecek yerler safranbolu da ne tarz bi yer istiyorsun sen ona göre söyliyeyim
P.M Atıyorum
hoşgeldin ben de safranbolu myo'da okudum 4 sene safranboluyu çok severim çok güzel yer
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları