bana diyorsan o ben değildim bende sedan siyah cıvıc vardı bkg plaka
o hb k plakalı bi cıvıc dı baya bi haraptı
Printable View
bana diyorsan o ben değildim bende sedan siyah cıvıc vardı bkg plaka
o hb k plakalı bi cıvıc dı baya bi haraptı
aynen gri mi beyazmı şimdi tam hatırlamıyorum ama çok kötüydü
Recep hosgeldın kardesım keyıflı forumlar ıstınyeye gelde airli cayımızı iç =)
Istinye +1 diyelim , hosgeldiniz :)
hoşgeldiniz keyifli forumlar...
aynen kardesim :D sattın gül gibi arabayı. arkadasa aldıramadım onu gitti ies aldı. hala aklımda senin araba.
senin araba hastane sokagında duran bi subaru vardı o dimi yanılmıyosam tabi ?
doğrudur kadesim bizim dükkan orda cuprayı alınca golfü satılıga cıkardık hala satamadık bakalım hayırlısı. görüryorum senin arabayı doğrudur :)
su sarı cupra var havan tepede onumu aldın ?
doğrudur cordoba cupra
ef le mutluydum sen ogün bırak bana o xxx forum sitelerini teche gel faydasını görürsün demiştin ogün bugün roling adına 4 araba aldım yaptın sattım hep zarar :D simdi kapıda iki araba var hatun beni boşayacak :) anladın :D
vay anasını etken olmusum :D tam nerde oturuyodun cözdüm ama pm at yıne sen sarıyer havantepe ucarak cıktığım için slm veremıyorum tanıyamıyorum kimseyi :)
USTALAR o zamanbi buluşma yapalımda kim var kim yok bi tanışalım ya.. önümüzdeki hafta müsait olursanız görüşelim derim, fikir sadece :D :D
Sarıyer buluşması yaparsanız habersiz bırakmayın.Kalabalık sayılırız madem bi tanışalım.
aynen eğer buluşma olursa benimde haberım olsun.Sanayiciler tanır eski plakamı 34 VH 7111 clio :)
Buluşma olursa +1 mazda :)
mk2 li arkadaş senın arabayı sanayıde Özcan ustaların dukkanda gormustum galıba ufak tefek ıslerı vardı boya : ) yanılmıyorsam. hatta gecen sanzumancı serkan arabayı gosterdı alsammı dıye bende al cok güzel gorunuyor ddım :D