User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Merhabalar

suskunkral_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Merhabalar

Klasik bir başlangıç yazisi(.......) adim dijvar 1991 diyarbakir doğumluyum şuana kadar sadece tek bir arabam oldu bmw e30 m40 316i oda büyük bir hüsran ama akıllılandim. istanbul sabihaGökçen pegasus personeliyim( küfür etme ) 23 sene diyarbakir da yaşadım baba mesleği elektrik yüksekgerilim şebeke hattinda yillarca çalıştım ve sayamayacagim kadar birçok artisini gördüm. En küçük arkadaşim benden 10 yaş büyüktü, iş makinesi tecrübesi takım taklavat tecrübesi sayamadigim birçok tecrübe edindim. Tabi gurbet hayatı artık bir yerden sonra olmuyor çünkü bir hayatımız olacak. Sıcak kanlı biriyim ailemizi 1 ay boyunca misafir olarak takip ettim. Ve üyeliğim onaylandı şuan total de 4 mesajim oldu 2 tanesi rağbet görmedi 1 tanesinde iyice saçmaladigimin farkina vardim ( yorumu mu silen mod abimize kardeşime teşekkür ederim) ve bu 4 üncü yeni bir aile bireyi olarak ilk gözlemlerimi anlatmak istiyorum istediğiniz kadar bu küçük kardeşinizi hor görün yada geri dönmemek üzere ekmek almaya yollayin hiç fark etmez. Aile çok süper gerçekten de sallamasyon bir forum değil çünkü ciddi bir aile bağı var lakin rahatsız olduğum konular çok var. Öncelikle terimler daha yolun ucundayken bu terimleri anlamak kafa karıştırıyor. Sadece ricam terim kullanirken parantez açıp türkçe şekilde anliyacagimiz birşey yazmaniz tabi bu ayri bir tartışma konusu. Güzel projeleri okuyorum hiç bunalmadan zevkle. Ama velakin olmuyor be abi bi proje yapiyorsun 50 tane reklam yapıyorsun. Burasi ticari bir site değil ki nerdeyse egzos borusuna ayrı sponsor alicak susturucuya ayrı o derece konular var. Yani istediğim reklam yapilacaksa reklam bölümünde yapılsın bu yetmemiş imzada bile kullanan bile var. Bunun için hiç polemik yaratmaya gerek yok oku geç önemli değil ama bil yeter. Bu ailede herkes tüm bireyler beni yardım için çağıra bilir usenmem hayatta evi tadilat mi olucak gelir plan proje hazirlarim yada hobi mi yapıcak hiç fark etmez destek olurum çünkü diyarbakir da muhabbet kuşu üreten bi abimiz vardı yüksekgerilim nere muhabbet kuşu nere beyin fırtınasi yapip abimizle birlikte marangozlarin fahiş fiyat çektiği üreme sistemini maliyetine kurduk yani demem oki evin küçüğü evin hizmetçisidir. Nekadar çok konuştum öyyhhh be iyi forumlar imla kuralı felan delip geçtim çünkü mobilim aile reisimiz bir miktar bağış toplayalimda tapatalk yapalım foruma. Benim gibi mobil olup ta imla kurallarını delip geçen çok olur

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı suskunkral_21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Klasik bir başlangıç yazisi(.......) adim dijvar 1991 diyarbakir doğumluyum istanbul sabihaGökçen pegasus personeliyim( küfür etme ) 23 sene diyarbakir da yaşadım baba mesleği elektrik yüksekgerilim şebeke hattinda yillarca çalıştım ve sayamayacagim kadar birçok artisini gördüm. En küçük arkadaşim benden 10 yaş büyüktü, iş makinesi tecrübesi takım taklavat tecrübesi sayamadigim birçok tecrübe edindim. Tabi gurbet hayatı artık bir yerden sonra olmuyor çünkü bir hayatımız olacak. Sıcak kanlı biriyim ailemizi 1 ay boyunca misafir olarak takip ettim. Ve üyeliğim onaylandı şuan total de 4 mesajim oldu 2 tanesi rağbet görmedi 1 tanesinde iyice saçmaladigimin farkjna vardim ( yorumu mu silen mod abimize kardeşime teşekkür ederim) ve bu 4 üncü yeni bir aile bireyi olarak ilk gözlemlerimi anlatmak istiyorum istediğiniz kadar bu küçük kardeşinizi hor görün yada geri dönmemek üzere ekmek almaya yollayin hiç fark etmez. Aile çok süper gerçekten de sallamasyon bir forum değil çünkü ciddi bir aile bağı var lakin rahatsız olduğum konular çok var. Öncelikle terimler daha yolun yarisindayken bu terimleri anlamak kafa karıştırıyor. Sadece ricam terim kullanirken parantez açıp türkçe şekilde anliyacagimiz birşey yazmaniz tabi bu ayri bir tartışma konusu. Güzel projeleri okuyorum hiç bunalmadan zevkle. Ama velakin olmuyor be abi bi proje yapiyorsun 50 tane reklam yapıyorsun. Burasi ticari bir site değil ki nerdeyse egzos borusuna ayrı sponsor alicak susturucuya ayrı o derece konular var. Yani istediğim reklam yapilacaksa reklam bölümünde yapılsın bu yetmemiş imzada bile kullanan bile var. Bunun için hiç polemik yaratmaya gerek yok oku geç önemli değil ama bil yeter. Bu ailede herkes tüm uyeeler beni yardım için çağıra bilir usenmem hayatta evi tadilat mi olucak gelir plan proje hazirlarim yada hobi mi yapıcak hiç fark etmez destek olurum çünkü diyarbakir da muhabbst kuşu üreten bi abimiz vardı yüksekgerilim nere muhabbet kuşu nere beyin fırtınasi yapip abimizle birlikte marangozlarin fahiş fiyat çektiği üreme sistemini maliyetine kurduk yani demem oki evin küçüğü evin hizmetçisidir. Nekadar çok konuştum öyyhhh be iyi forumlar imla kuralı felan delip geçtim çünkü mobilim aile reisimiz bir miktar bağış toplayalimda tapatalk yapalım foruma. Benim gibi mobil olup ta imla kurallarını delip geçen çok olur
    Hoşgeldin,

Bold kısma kadar fena gitmeden ama o kısım pek olmadı

Anlayamadığın yerleri google'a sorabilirsin yada konu içinde direkt yazana sorabilirsin. Kimse senin için parantez açıp kapatmaz.

Reklam konusunda herhangi bir kısıtlama görmedim şimdiye kadar ki rahatsız edici bir durum değil. İyi yapılan işçiliği herkes bilmeli.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin,

Bold kısma kadar fena gitmeden ama o kısım pek olmadı

Anlayamadığın yerleri google'a sorabilirsin yada konu içinde direkt yazana sorabilirsin. Kimse senin için parantez açıp kapatmaz.

Reklam konusunda herhangi bir kısıtlama görmedim şimdiye kadar ki rahatsız edici bir durum değil. İyi yapılan işçiliği herkes bilmeli.
    Bencede tek yol devrim benim isteklerimin hiç biri şahsi değil yeni olan herkes için istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşgeldin de , o paylaştığın plaza dili sektörünü koray abi koşturuyor haberin olsun keyifli forumlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bencede tek yol devrim benim isteklerimin hiç biri şahsi değil yeni olan herkes için istiyorum ]
    Yeni üyeler arasında set ettiğiniz son meeting'de aldığınız bir decision sanırım bu.

Sende newbie president olarak bunu aktardın sanırım.

Best,
    Kor.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni üyeler arasında set ettiğiniz son meeting'de aldığınız bir decision sanırım bu.

Sende newbie president olarak bunu aktardın sanırım.

Best,
    Kor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

milksop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzeldi dostum hem yenisin hemde yanlış kişiye caps yapıyorsun

hoşgeldin

srknkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yazmışın be, huh Neyse, hoşgeldin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı srknkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne yazmışın be, huh Neyse, hoşgeldin
    Hoşbuldum

Alıntı milksop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzeldi dostum hem yenisin hemde yanlış kişiye caps yapıyorsun

hoşgeldin
    Hayır kendisinden xp cd si bekliyordum kendisi ekran temizleyici yolladi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)