Klasik bir başlangıç yazisi(.......) adim dijvar 1991 diyarbakir doğumluyum istanbul sabihaGökçen pegasus personeliyim( küfür etme

) 23 sene diyarbakir da yaşadım baba mesleği elektrik yüksekgerilim şebeke hattinda yillarca çalıştım ve sayamayacagim kadar birçok artisini gördüm. En küçük arkadaşim benden 10 yaş büyüktü, iş makinesi tecrübesi takım taklavat tecrübesi sayamadigim birçok tecrübe edindim. Tabi gurbet hayatı artık bir yerden sonra olmuyor çünkü bir hayatımız olacak. Sıcak kanlı biriyim ailemizi 1 ay boyunca misafir olarak takip ettim. Ve üyeliğim onaylandı şuan total de 4 mesajim oldu 2 tanesi rağbet görmedi 1 tanesinde iyice saçmaladigimin farkjna vardim ( yorumu mu silen mod abimize kardeşime teşekkür ederim) ve bu 4 üncü yeni bir aile bireyi olarak ilk gözlemlerimi anlatmak istiyorum istediğiniz kadar bu küçük kardeşinizi hor görün yada geri dönmemek üzere ekmek almaya yollayin hiç fark etmez. Aile çok süper gerçekten de sallamasyon bir forum değil çünkü ciddi bir aile bağı var lakin rahatsız olduğum konular çok var. Öncelikle terimler daha yolun yarisindayken bu terimleri anlamak kafa karıştırıyor. Sadece ricam terim kullanirken parantez açıp türkçe şekilde anliyacagimiz birşey yazmaniz tabi bu ayri bir tartışma konusu. Güzel projeleri okuyorum hiç bunalmadan zevkle. Ama velakin olmuyor be abi bi proje yapiyorsun 50 tane reklam yapıyorsun. Burasi ticari bir site değil ki nerdeyse egzos borusuna ayrı sponsor alicak susturucuya ayrı o derece konular var. Yani istediğim reklam yapilacaksa reklam bölümünde yapılsın bu yetmemiş imzada bile kullanan bile var. Bunun için hiç polemik yaratmaya gerek yok oku geç önemli değil ama bil yeter. Bu ailede herkes tüm uyeeler beni yardım için çağıra bilir usenmem hayatta evi tadilat mi olucak gelir plan proje hazirlarim yada hobi mi yapıcak hiç fark etmez destek olurum çünkü diyarbakir da muhabbst kuşu üreten bi abimiz vardı yüksekgerilim nere muhabbet kuşu nere beyin fırtınasi yapip abimizle birlikte marangozlarin fahiş fiyat çektiği üreme sistemini maliyetine kurduk yani demem oki evin küçüğü evin hizmetçisidir. Nekadar çok konuştum öyyhhh be

iyi forumlar imla kuralı felan delip geçtim çünkü mobilim
aile reisimiz bir miktar bağış toplayalimda tapatalk yapalım foruma. Benim gibi mobil olup ta imla kurallarını delip geçen çok olur