Yüklenilenin hızında cevap vermemis demek ki ogrenmeye açık bir kardeş.
Hoşgeldin foruma
Printable View
Yüklenilenin hızında cevap vermemis demek ki ogrenmeye açık bir kardeş.
Hoşgeldin foruma
sınavdan geçtin hadi hayırlı olsun :)
@STP ana caddeden belediyeye dogru giderken sag tarafta yatan gri bi 306 gti vardi hep ayni yerde durudu hafiften basik gibi, sizdenmiydi o? :D
Bu arada hosgeldin kardesim. Bende 25 yillik sefakoyluyum her ne kadar son 10 senedir aktif olarak olmasada.
Hoşgeldin aramıza
Hoşgeldin.
Güzel linç yemişin,fakat sonradan yazdığın mesajlar ve mütevaziliğin aslında arabacı değil de otomobil sevdandan dolayı burda olduğunun göstergesi olmuş.
İnsan farkında olmadan yanlış şeylere de özenebiliyor,inşallah bu forum vesilesiyle otomobil sevdan doğru yolda daha da artarak devam eder.
En ağır şekilde trolleyen taştaşa alan ben olmuşumdur heralde ancak bu duruşla fazlasıyla haksızlık etmişim
Beyler erdiye kim
Karıştı
Kardesim kusura bakma arabaciiii sandık insan çıktın hosgeldin :)
efendiliğinle vurdun ve gol oldu kardeşim, hoşgeldin
Hosgeldin kardesim, insallah gonlunden gecen tum arabalara sahip olursun, boyle efendi kalirsin insallah :)
bız bı arabbaacııı tanırız. oda sen degılsın :D
Bence ironi yapmış msk_bmw :D yani öyle umuyorum :))
fatihim olabılır :) daha ayılamadım :D
Harbiden ters köşe yaptın kardeşim :) beklediğim yorum çekemeyenler başladı gene kötülemeye felan tarzı şeylerdi :) Hoşgeldin tekrardan aramıza..
Erdi hoşgeldin kardeşim, baştan beri takip ediyorum konuyu. Yazmak istemedim sen yazana kadar. Beni şaşırtmadın ama helal olsun bu tarz yorum bekliyordum senden. Bu tarz söylemlerini hiç sevmesem de efendiliğin adamlığın yeter. Güzel ders verdin efendilikten devam kardeşim :)
Hoşgeldiniz arabacı bey iyi forumlar dilerim .
Helal olsun. Gerçi konunun dikkat çekmesi için herhalde ya çok zengin arabalar paylaşman lazım ya da gerçekten dalga geçilerek prim yapman gerekiyor bu devirde. Aksi şekilde 207 rc'yi öyle paylaşıp aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum deseydin herhalde 4-5 kişi hoşgeldin yazardı. Biraz tespit sı*mış gibi oldum ama durum bu :)
Arkadaşın günahını almışsınız :) Hoşgeldiniz.
Bende okuyup yazmanı bekleyenlerdendim açıkçası, öldürene kadar vurdular az kalmıştı bende vuracaktım ama efendiliğinle, mütevaziliğinle ön yargılarımızı yıktın helal olsun sana...
Arabacı kısmına çok kızdım çünkü gerçek arabacı/arabacılık çok farklı bir anlam taşıyor, şimdilerde konuşulan arabacılık çok farklı... Yinede aramıza hoş geldin kardeşim :)
vurmasınlar dıye ölü taklıdı mı yapıyorsun erdı..? :)
konuyu ılk görenlerdenım ama rol'unu ıyı oyna dıye bozmadım..
o kadar kışıye tek tek laf anlatmak yerıne tam da tahmın ettığım gıbı genel bı mesaj yazdın..
bana erdı badur kımdır dıye sorsalar 'arabacııı'ların en önde flama taşıyanıdır derım..
ama boyle yapma kardeşım 'arabacııı' olduğunu bızden saklama...