|
|
#1 | |||
![]() |
Merhaba Tech-Turkey Ailesi;
Ben İstanbul / Bomonti 'den Alper Onur ARSLAN. Dün kü mükemmel EdirneKapı Şehitliğine yapılan protesto ile sizleri tanıma fırsatım oldu ve Aileye katıldım. Yaşım 15 olmak üzere 10. sınıf öğrencisiyim. Kısaca kendimi sizlere aşağıdaki form ile tanıtacağım. İsim ve Soyisim: Alper Onur ARSLAN Doğum Tarihi / Yaş: 03 / 08 / ''1994 - [ 15 ] Yaşadığı Yer: Bomonti / Şişli - İstanbul Doğum Yeri: Mecidiyeköy / İstanbul Mesleği: Öğrenci Telefon No: (0)537 745 71 71 MSN: istandbulls@hotmail.com E-Mail: Hobi(ler): Otomobil ve Tuning Dünyası, Teknoloji, Bilişim Teknolojileri, Müzik, Eğlence, Spor Dalları... Fobi(ler): Egzos Seslerinin Olmadığı Bir Dünya. Burç: Aslan Sevdiği Araba Markası: Hepsi ama özellikle HONDA ! Umarım Aileye, Aranıza kabul edersiniz. Gerçekten çok sevinirim. Aileye katılmamda en büyük etkenlerden bazılarıda yapılan güzel Organizasyonlar, üyeler arası ilişki ve eşsiz modifiyeli ve modifiyesiz araçlar. Tech-Turkey ile başarılara ve güzel günlere imza atmak dileğiyle... IYI GunLeR... Son Düzenleyen StyleALP; 18-02-2010 18:06. Sebep: meslek: düzeltme |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
Hoşgeldin alp kardeşim. Çok güzel bi tanıtım oLmuş
senin gibi üye tanıtımı yapan az
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
Hosgeldin....
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 11 polo bm
|
Hoşgeldin keyifli forumlar
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
bende yeniyim ama hoşgeldin
|
|
|
|
#6 |
![]() |
vay kardesim hoşgeldin
__________________________________ Kakimoto OZ1 Powered by Magic Mushroom Garage 4g63 powaa TME ! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
hoşgeldiniz,keyifli forumlar...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 05:21 ::::

Tech-Turkey ile başarılara ve güzel günlere imza atmak dileğiyle... IYI GunLeR... 

senin gibi üye tanıtımı yapan az