hoşgelmişen ortama:icon_tup:
Printable View
hoşgelmişen ortama:icon_tup:
o video subaruyla drift olmaz diyen arkadaşa kanıt olarak konudu
yapmasını bildikten sonra polo ile de yapılır doğan lada yeterki yetenek olsun.
driftin tanımını tam oalrak kavradığınızı düşünmüyorum bu yazınızdan sonra...
drift arkayı savurmak değildir , el freni drift değildir.. yanlamak diyebilirsiniz ama drift demeyin lütfen .. ş u altta koyduğum videodur drift in tanımı... her ne kadar biraz hard core olsa da güzel bir örnek teşkil ediyor..
inşallah yeterli bir örnek olmuştur
güzel arkadaşım ben drift in ne olduğunu zaten biliyorum konuyu nerden nereye saptırdınız youtubeye subaru sti drift yazdım ilk çıkan videoyu koydum özellikle aramadım subaruyla dirft yapanı ben defalarca gördüm siz görmediyseniz benim suçum ne.
tamamdır o zaman , siz gördüyseniz bir problem yok :icon_tup:
zaten sıtede herkes kıng roll kıng drag kıng drıft kıng ,,, abcm vıdeolarını gormek ısterız =) tkrrdan hosglednız yazılanlara aldırmayın ancak sızın gırısınızde bıraz ıddaalı olmus onu tekabulen yazılmıs mesajlar :) keyıflı forumlar dılerım...
benim hiç birşeyle iddam yok ben sadece size cevap veriyorum
kim ne yapar eder bilmem
drift mirift yapmam
ben roll çok nadir hatta olmamakla beraber drag başka şeyle işim olmaz. ben arabamı seviyorum
adam ben kralımda siz kölemisiniz yazdı kendini bilen güler geçer, semtinde muhitinde öyle hitap ediyolardır, öyle hissediyodur samimi bulmuştur yazmıştır bir yarış içine girmenin rencide etmenin hiçbirmantığı yok bence...
arkadas yorumlara kızdı sanırım araç baskasına satılmıs...artık baska bi kral var sanırım
hosgeldın arkadasım
saolun arkadaşlar yazılanlara sadece gülüyorum bukadar önemli olaacağımı düşünmemiştim öyle olacağını düşünseydim pilotum derdim uçak pilotu :)
sıkıntı yok kanka dedimya bilseydim pilotum derdim neyse ben artık kıralıığı başkalarına bıraktım o konuşan arkadaşlara artık pejoya biniyoruz gtı onuniçinde bi slogan bulmam lazım yardımcı olursanız sevinirim :)
200sx i Kim aldı?