tamam kanka rahat ol sen ;)
Printable View
tamam kanka rahat ol sen ;)
hoşgeldin..
hosbuldukkk..
aracın net gücü bellimi listeye bakılırsa fenalarda :)
dynoya cikarmadm bizi bozar : )liste tamamiyle dorudur..valla hic merak etmedm gucunu beni tatmin ediyo:))
Hosgeldın keyıflı forumlar..
hosgeldin:cool:
hoş geldin keyifli forumlar
Estafurullah ama takınılıcak biyer değil emin ol.Maşallah araç gayet güzel Ömer abinin ordada gördüm bikaç kere.
Dışarda pek göremiyoruz dolaşmıyor musn bu araçla buralarda fazla?Sadece bazen çok nadir sıkarken duyuyor görüyoruz.Aracın parçalarının maşallahı varda herşey parça ile bitmiyor bildiğiniz gibi Turbo bi Vti ile ist.e meydan okuyacak kadar sağlıklı mı aracın durumu? Biraz sert cümleler olmuş sanırım arı falan :) Sineklerin arasından başka bişeyler çıkmasın?
tamamdir bi ynls anlaslma oldu : ) allah razi olsn .arac omer kiranlarin orda durur cogunlukla orasida bzm : ) ben yegenlerym..aracla geceleri cikiorz daha zevkli oluo :D ***** gunduz polis amcalarla kovalamaca oynuorz herkez gbi:)izmtte sorunmz yok :) istanbla meydan okumadm arkads ole bi soru sorms bzde ole bi cevp verdk.motorumzn masallahi var son islemlerden sonra yaza hazrlik basladi :) izmttede bze bse cikcagni sanmiormm :))
bu arada snin si yi carefour mal kabuln orda goruorm ?
engın hosgeldın sıteye keyıflı forumlar
saol arda abi hosbulduk..
hoşgeldınız.
hosbuldukk
hoş geldiniz:)