Hoşgeldiniz..
Printable View
Hoşgeldiniz..
Hoşgeldiniz.. :)
Tamam kankam sağlam sanatçıdır gelen arkadaş geceleride Erman Kuzu gibi org çalar :D
selam hoşgeldin :)
hoşgeldiniz..
Güzel bir akşam oldu ,Osman kardeşim epey uğraştı..Yeşilgurbaa çok tatlı çıktı yaww:hahaha:
Steakhouse'ları nası götürdü bizim ayular:hahaha:
fotolarrr ? :)
Şarkıya eşlik etmediniz en son. :p
Pek istediğim gibi olmadı sevmiyorum gece çekimlerini, birde gündüzle pekiştiririz inşallah bir ara. Eve yeni girdik, bakalım neler çıkmış. :)
Ufak aperatif olsun. :)
http://i25.tinypic.com/30vkl0k.jpg
wayy kankama bak amma ciddi çıkmış:D
Ossi eline sağlık sırada KRC,WHITE RS,bacanak ies var :)
hoşgeldiniz. şehitlik konvoyunda da vardınız sanırım. ya sizden ya da beyaz del sol dan ip tedarik etmiştim o gün ama bakındım göremedim etrafında sahibini. onun için de teşekkür edeyim buradan orada görememiştim :)
bu arada del sol zaten güzel hele ki yeşil daha bi güzel. beyazı da hakeza.. maşallah
Dün akşam güzel oldu hakikaten. Hepinize, özellikle Osman kardeşime çok çok teşekkür ederim. Ayular güzel götürdü stakehouse'ları, afiyet olsun, kan olsun :hahaha:
Fotoda da harbiden pek bir ciddi çıkmışım yaw :D Normalde böyle ciddi değilim ama kanka, biliyorsun.
:icon_tup:
Teşekkür ederim, hoşbuldum.
Şehitlik gezisinde ip ve küçük bayraklar bendendi, evet. Bir başka buluşmada tanışırız inşallah.
hoşgeldin bozkurt abi.draglarda tanışmış olduk.keyifli forumlar
hosgeldiniz ...
hayırlı olsun bir arkadaşımın delsolu vardı 94 model aracın o şekil gittiğini görünce aklım cıkmıştı simonta filtre ile acayip bir ses geliyordu(Carbon)
hoşbulduk çağan. :D memnun oldum ben de. dragda biraz beynimiz pişti ama güzel okazyon oldu :icon_tup:
hoşbuldum, teşekkür ederim :)
eyvallah. deli sol bunlar, deli gidiyor :D:D:D simota veya aem v2 ile de deli ses çıkartıyor hakikaten ama ben kutu içi kullanıyorum. full stock takılıyorum, sessiz ve derinden :cool: