hoşgeldin iyi forumlar..
Printable View
hoşgeldin iyi forumlar..
Hoşgeldin Armağan Camaro çok tatlı duruyor maşallah.
Selamlar, vala 198 HPsini bilemeyeceğim ama TRdeki dereceli egzantrikli ilk Clio RS bendeydi :)
Hatırladım kardeşim şimdi ya tamam. O video gözümün önünde de nette var mı bilmiyorum bulursam yazarım buraya :)
Sağolasın teşekkür ederim :icon_tup:
Evet doğru 2 taneydi galiba gördüğümde. Bir daha gördüğümde merhaba derim :)
Vay be direk "Ricer" oldun demek. Neyse kardeşim birgün doğru yolu bulursun elbet :p
Teşekkür ederim :heyoo:
Motorda eksikleri var, en basitinden silindir kapağı orjinal şu anda. Motor bittikten sonra da fren sistemini elden geçirmeye niyetim var. Onun dışında başka eksiği yok, yürüyeni şanzımanı vb. hepsi en az 1000HP rahat kaldıracak durumda. Motor için güzel projelerim var yaza doğru inşallah.
Teşekkür ederim hoşbulduk, senin canavarın da namını çok duyuyoruz bu aralar :)
ne rıcer ı armagan bıze v8kıller dıolar buralarda :D
Ben demiyorum Auto haber diyor...
8/2003
Kardeşim, doğrudur, American Musclecılar "Ricer" diyor, ben genelde onların forumlarına girdiğim için :D V8 killerı ilk defa duyuyorum vala :) Neyse motorcular de hepimize "cager" diyor bu arada ve aynı zamanda bir motorcu olarak şunu söyleyeyim haksız da sayılmazlar ;)
Tanışırız umarım kısa bir zaman sonra.
Egzantrikle birlikte gücün daha yüksek olması gerekiyordu 198 HP nerden çıktı bilmiyorum açıkcası. :beuj: Belki de egzantrik öncesi olabilir Otohaberdeki, hatırlamıyorum.
Abicim selamlar saygılar :)
Abicim gayet güzel oldu valla, EGT nin sensörünü bağlamaya vaktimiz kalmadı onuda gafta içinde halledeceğim ;)
Göstergeler süper oldu hakkaten güle güle kullan kardeşim :icon_tup: Neyse halledersin EGTyi de. Bu arada EGTyi halletmeye gittiğinde Hilmi Ustaya söyleyiver, son yaptığımız beklediğimden de güzel oldu, teşekkür et benim adıma :) Yalnız şu leğim ve boru işini de halletsin bu hafta kesinlikle, çok önemli onlar benim için ;)
Abi tamam söylerim ;)
http://img185.imageshack.us/img185/2999/wallp2dcv5.jpg
bır onek olarak verım dedım armagancım :D burdan bır elemanın arabası ehehe sende takıldıgın forumlara postala :D
Heheh güzelmiş, cidden bodykit çok hoşuma gitti :) Yok ben postalamayayım şimdi, sezarın hakkı sezara, ortalık kızıştırmaya gerek yok. Ama şimdi amerikanların da tadı ayrıdır yani, biliyorsun ;) Sizin orda epey kızışmış bu işler heralde :D
Yapma ya... Demek sonradan olma milliyetçilikleri burada da kendini gösteriyor... Burada tabi daha ince işler de vardır. Japon arabaların parçaları çok pahalı, imports sahipleri genelde daha zengindir orada diye tahmin ediyorum. Bu da amerikancıların gizli bir komplekse girmesine sebep oluyor olabilir. Neyse kaptırma kendini böyle şeylere sen :) Amerikalıların hangisi gerçek amerikalı ki :D
abi "kuslar" yalan oldu ya...ama arastırıyorum...
bu arada bı ıkı resım yolla artık...
Neyse kardeş önemli değil :)
Bu arada dün akşam dönüşte gelemedim yanınıza kusura bakma :)