çok saolun arkadaşlar hoşbuldum :) sıcak karşıladığınız için teşekkür ediyorum saolun :)
Printable View
çok saolun arkadaşlar hoşbuldum :) sıcak karşıladığınız için teşekkür ediyorum saolun :)
Öncelikle hoşgeldin.. 75 çok güzel ve alfanın yaptığı yapacağı en gaddar arabadır... Kaçkere hararet gördü sayısını ben bile bilmiyorum tık demedi. Kamyon gibi alt takım vardır. SAdece transaxle sisteminde zamanala oluşan boşluk dışında hiç bir broblem olmaz(şaft dahil). Parçasına gelince,kiloyla verirler sana:):) Tartar tartar alırsın.Kaporta biraz zor ama gerisi mevcut. İzmirde hemde... Çok güzel bir proje arabası olur hemde super olur. Fabrikasyon blokta yağ alma ve geri dönüş hazır. Kaput altı yer problemi hiç yok denicek kadar az. :):)
Saygıar...
akın hocam saolun öncelikle hoşbulduk . bu açıklamalar benim içimi rahatlattı . parça sıkıntısı olmucağını düşünuyodum ama belkı pahalı olur diyodum. benim için kamyon gibi olması onemlı :D zaten fazlasıyla zorlanacak drift spec olucak inş... bu araç fiyatıyla olsun dengesıyle olsun kitli diff olsun biçilmez kaftan. ağırlık dengesi müthiş bi araba diyolar( %52 ye %48 miş)
transaxle sistemını duyuyorum sürekli ama daha detaylı açıklama bulamadım bu konuda biraz detaylı açıklama yapabılırmısınız ?
hoşgeldiniz...
saolun teşekür ettım :)
evet çok başarılı bir sistem yılına göre tabi. 1 saat içinde transaxle sistemini aşağıya alabilrsiniz. Fakat şu faktoru atlamayalım. Tamircisi zor bulunur, uğraşıcak usta yok. Heryerine elin girer kendimde yaparım uğraşırım diyorsan süper bir araç. Benim mesela tüm mekanik hevesimi sildi attı:) Bize bittiği denk geldi. %25 kiliti dif. mevcut. Alıcagın aracta çalışır durmda olması çok önemli. Frenleri falan brembo arkalar ati markadır. Cift benzin pompası mevcuttur. Oldukça az yakar uzunyolda 6lt. Max. Şöyle bir durum var 90 yada 91 olması lazım o yıllarda üretilen 75 lerin şanzumanı daha uzun. onun altındaki yılların daha kısa. Hemen hemen tüm 75lerde 1 den 2 ye geçişlerde cırtlama olur. Avans ayarı gerçekten dert. Cift distirbutor mevcut uğrasıcak adam lazım. Bu arada ciddi anlamda direksiyon istiyor yoksa mevlana gibi döner durursun. Go kart gibi kullanımı vardır hemen alışırsın. Transaxle gelince ben daha hiç kıranı duymadım oldukça sorunsuz. Ama alırken temzini al derim yoksa sadece fabrikasyon ayarına getirmen için çok fazla paran gider. Yapıcak usta bulman biraz sıkıntılı o kadar. Alfa servisleri bakmıyor artık o arabalara. Gerçi q4 de bakmıyorlar ama temizini bulursan sorun falan yaşamassın.
Parçalarına gelincede yazmayı unutmuşum . Piston, kol yatak, segman, gömlek: 500tl idi 1.5 sene önce. Sandığından dahada ucuz dediğim gibi kiloyla alırsın.
Hoşgeldin...
hosgeldınız keyıflı forumlar
keyifli forumlar. hosgeldin.
Hoşgeldin.iyi forumlar..
hoşgeldin.
Hosgeldin..
Hoşgeldin keyifli aktif forumlar...
hoşgeldin keyifli forumlar...
Hoşgeldiniz. Keyifli Forumlar Dilerim...
hoş geldin iyi forumlar
hoş geldin