hoşgeldiniz keyifli forumlar
Printable View
hoşgeldiniz keyifli forumlar
hoş geldiniz keyifli forumlar. Saab'ı Bir Türk şirketinin almasını çok istemiştim ama nasip olmadı. :(
hosgeldınız 2008 uyesısınız ama yenı konu acmıssınız :D
hoşgeldiniz buda benden olsun
http://i51.tinypic.com/10d5lky.jpg
Hoşgeldin:)
aramıza hosgeldiniz guzel bir tanısma konusu olmuş. kendi adıma m.oldum aktif olmanız dileğiyle :)
aracınızada masallah farklı olmak herzaman iyidir...
hoşgeldin.....
O zamanlar İzmir'deki Pist Günleri ile ilgili haberleri ararken siteye üye olmuştum. Bundan sonra daha aktif olmaya çalışacağım.
Çok teşekkürler, ne kadar çok olursa o kadar sevinirim :icon_tup:
Volvo'ya da, Saab'a ancak yatırım yapabilirdik ama marka her zaman İsveç markası olarak başarılı olabilirdi bu markalar. Çin'liler çok ön plana çıkmaya kalktığı anda Volvo'nun imajının olumsuz etkileneceği kesin. Ülker Godiva'yı aldı ama ilk satınalma günlerindeki haberler dışında artık adı hiç anılmıyor markayla. Herhalde dünyadaki Godiva alıcılarının haberi bile olmamıştır bu satınalma olayından. Yine de bizim açımızdan Saab gibi bir markaya sahip olmak, markayı İsveç'liler yönettiği sürece harika olurdu.
Night panel uzun gece yolculuklarında çok önemli bir özellik.
Bu keyfi tatmak isteyen sporcu aile babaları varsa aramızda sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres sitesinde satılık wagon. Ama benzerlerinden biraz daha fiyatlı özellikleri nedeniyle. Ben 7 turbo Saab'dan sonra bir de çift turbosu olan bir İtalyan denemek niyetindeyim. Ama acelesi de yok.
Ne kadar samimi bir site bu böyle, tüm hoşgeldin diyen, diyemeyen arkadaşlara sevgiler, teşekkürler.
benim merak ettiğim bu kadar güzel araçlar yapan SAAB neden 2010 da sadece 2 (yanlış okumadınız yazıyla iki) araç satabiliyor..
Bi terslik var bu işte ya?
Tufan'cım hoşgeldin.
Ben Ahmet, 9000 aero, Çeşme ve diğerleri..:)
Görüşebilmek umuduyla..
Hoşgeldiniz benimde merak ettiğim bikaç şey var 9-5 Aero ile ilgili, TR'de düz viteslisi yok bildiğim kadarıyla, otomatik şanzıman sıkıntı çıkarıyormu? Yada parça bulma konusunda Volvo ile kıyaslarsak hangisi daha rahat yedek parça konusunda?
Top Gear 9-5 Aero testinde 60-100 esnekliğinde "faster than Porsche 9-11" dediği an gözlerim büyümüştü. Çok severim 9-5 leri :) Kazasız belasız kullanın aracınızı çok zevkli bir araba :)
hoş geldiniz güzel videolar....