ben sinanobada oturuyorum sanırım sana yakın gördügün zamanlarda s14a bi arkadaşımdaydı sana yakın otururan oydu yılbaşından beri araç bende ben sürekli adresteyim müsait oldugunda ugra beklerim
Printable View
hoşgeldiniz ,sizin sierra yı gordukten sonra gaza gelip bi süre turbo sierra aramıştım ...
Kanka bu sene de cafenin önüne denizin içine valeybol direkleri
dikelimde stres atalım valla. Belediye gene sıkıntı yaratıyor mu ?
senin bende numaran var hatırlarsan 34 YSL 35 plakalı bir sx im vardı yıkamada karşılaşmıştık :) uğrarım yanına bugün yarın.
Bi ara sahil tarafında sorun vardı devam ediyormu,.
kuzenlerle az waffle yemedik 2-3 sene önceye kadar sizin ordan :) amcalar taşınınca bçekmece bağımızda %80 koptu, o tarafa geldiğimde yanınıza illaki uğramak isterim.
Hoşgeldiniz foruma :)
Sevindim buna sevgili başkanımız dubai ve diğer ülkelerde şahsına yatırım yapmaya devam etmemeli artık yeter , bakırköye belediyesinden memur olarak gel sonra saltanatı kur çok güzel gerçekten, Halk pazarını mundar ettiler yeinlendi ama 2 tanede bina diktiler üstüne , Denizden bakıldığında o kadar kötü gözüküyorki o binalar tüm sahili bitiriyor.
hoşgeldiniz eğlenceli bi tanısma konusu olmus nostaljinin dibine vurmussunz kerem abi ve tayfun abiyle
hosgeldiniz
hoşgeldiniz keyifli forumlar.