|
|
#1 | |||
![]() |
öncelikle merhabalar foruma bir kaç arkadaşım üye onların sayesinde duydum üye oldum arabam 1988 model e30 325 coupe birazcık modlu kendi çapımızda işte
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 98vts-00gtı-00vts-99gtı-?
|
hoşgeldin kardeş
__________________________________ EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BU GÜNDE FENERBAHÇE.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 3+1
|
hoşgeldiniz. aracınızı üye araçları bölümünde paylaşın lütfen. ankara e30 larını beğeniyorum.
__________________________________ MERCEDES bile namaz kılmıyo, RENAULT CLİO |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
Ankara' da e30 un modsuzunu 1 hafta önce 62 yaşında bir amcada gördüm kırmızı ışıkda 10 sn sohbet etdik o bile halinden şikayetciydi E30 ları her şartda severim kazasız belasız.
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: -
|
Hoşgeldiniz keyifli forumlar
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
valla resim yüklemeye çalışıyorum , e30 dan bir şikayetimiz yok çok şükür her halinden memnunum belki bende 62 yaşına gelincede bir e30 sahibi olma şansına varırım
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
İnşallah olursun hatta oluruz birgün kafayı kırıp alıcam zaten az kaldı
Ayrı bir araç e30 o yıllarda üretilen çoğu aracı severim bir çok markanın farklı araçlarınada bindim kullandım ama e30 başka
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: II cetV adnoH
|
hosgeldiniz.....e30 deyince akan sular durur.....FF 325 güzel makineydi en son gördügümde 1 sene önce felan şimdi belki dahada güzeldir.....kazasız belasız kullanın
__________________________________ Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
Alayını biliyosun zaten yazmana gerek yok secere defterin hep açık
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: fiat
|
hoşgeldin.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: yok
|
hosgeldınız...
__________________________________ 205 GTİ 16 V 1.9 Megasqurıet 1. 2. 3.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |