Hoşgeldiniz.. :)
Printable View
Hoşgeldiniz.. :)
Hoş geldiniz keyifli forumlar
hoşgeldiniz...
ama şunu belirteyim her ne kadar daha emekleme safhasında bir üyede olsam çok zor değil buradakilerin DELİ olduğunu hemde zır deli allah bilir tamponuyla uyuyan bile vardır
ama arabaları sevmeyenin aklından şüphe etmek lazım o halde biz deliliğe dewam edelim...
herkese karşılama mesajları için teşekkür ederim.
biz aslında vosvos dünyası olarak kendimizi her ne kadar araba hobisinde bir alt kültür olarak konumlasak da, kendi içimizde çok farklı ekoller var. dingilli, yaylı ile başlar, düz cam, bombe cam diye devam eder. basıklar, yüksekler, modifiyeler, orjinaller bir çok ayrım var. klasik araç dünyasından en net ayrışma noktamız ise bu araçlara sahip olmanın ve bakmanın görece kolay olması. bu kolaylık etrafta birçok bakımsız ama halen yürüyen, günlük kullanılan vosvos olmasının da sebebi.
benim gibi bu arabalara bir değer gözü ile bakan kişi sayısı gitgide artıyor, bu sevindirici. bu sitede de üyelikleri olan öykü (germanbug) ve özgür'ü (kafers) sayabilirim bu çabaya sahip kişiler arasında. her ne kadar şu an vosvos sahibi olmasa da fatih'in de (turk-look) kültüre katkısı büyüktür. benim tarafımdan toplanmış Lovebug 1303L'yi daha henüz sahiplenmiş olan hddsherif ise umudumu besleyen bir kazanım oldu camia adına.
umarım zaman içinde keyifli dostluklar kurarız.
tekrar teşekkürler.
hoşgeldiniz keyıflı forumlar
Hoş geldiniz.
hoşgeldiniz. ..
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar :)
Hosgeldiniz :)
hoşgeldiniz...
hoşgeldiniz keyifli forumlar :)
hos geldınız keyıflı forumlar :)
aramıza hoşgeldiniz ....
hoşgeldin keyifli forumlar
Hoşgeldiniz cadde fareleri kadar wos larıda severiz :D
Hoşgeldiniz keyifli forumlar :)
hoşgeldin abi keyifli forumlar
hoşgeldin abi keyifli forumlar diliyorum ..
hoşgeldiniz iyi vakit geçirmeniz dileğiyle.