Selamlar Herkese,
Mert Güler ben, son 1 yıldır İbiza cupra aracım var, kendi çapında imzamdaki modlarla ufaktan yüklü.. İstanbulda oturuyorum.. Tanışmak, görüşmek üzere..
Herkese keyifli forumlar![]()
Selamlar Herkese,
Mert Güler ben, son 1 yıldır İbiza cupra aracım var, kendi çapında imzamdaki modlarla ufaktan yüklü.. İstanbulda oturuyorum.. Tanışmak, görüşmek üzere..
Herkese keyifli forumlar![]()
hoşgeldiniz aktif forumlar aracınız standart kaç Bg? ve yaptıklarınızdan sonra kaç Bg aldınız ? gerçi bunu sormanın yeri değil ama merakımı bağışlayın ..
Hosgeldin keyifli forumlar
hoşgeldiniz. benımde aklımda ki setup bu şekilde araç farklı olsada Filtreden memnunmusun ? ses ve performans açısından ?
hoşgeldiniz, keyifli forumlar
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Hoşgeldiniz.
revonun downpipelı aracı destekleyen yazılımı yoktu yapmaya başlamışlar mı?Yoksa sizdeki yazılımda downpipesız araca göre mi.
rica ederim..
Hoşbulduk
Hoşbulduk, teşekkürler
Hoşbulduk.. Revo stage2'yi yapmadan önce powershop Yamanla konuştum, ona göre iskendere gidip downpipe'ı yaptırdım, açıkçası downpipe olup olmamasına ilişkin bi yazıya revonun sitesinde rastlamadığım için araştırmadım onu..
Hoşbulduk. Filtreden mumnunum ama ses olarak asla o efsane seslerden alamıyoruz (ki beklemiyordum zaten), sadece egzos kapalıyken emiş sesini duyuyorum.. ilk amacım daha rahat ve soğuk hava girişiydi, egzoscuda bayağı bir uğraşarak yalıtım yaptırdım güzel ve verimli oldu diye düşünüyorum.
![]()
hoş geldiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)