salı ve cuma hariç ben hemen hemen her gün müsaitim tarih ve yeri belirlerseniz ona göre program yaparız hoşbulduk lewo :)
Printable View
salı ve cuma hariç ben hemen hemen her gün müsaitim tarih ve yeri belirlerseniz ona göre program yaparız hoşbulduk lewo :)
kısa zamanda bu teklifi değerlendirmek lazım.. ;)
hımm organizasyon mu dediniz hemen toplaşalım :D
Günü belirliyoruz ;
Perşembe saat 20:00 yer Gmall karşısı Özsüt ( otoparkı en uygun yer )
uygunsa hemen toplayalım ekibi ?
bana uyar benim araba da yetişirse güzel olur walla.
abi cumartesi neden dillll
:)bizdegelelim abi
gerci bizim yıkık polomuz var ama chip bloe off idare ediozzz:)
e gel hafta içi işte
görüşmek üzere üni var ama gelejegim zatem nesil abi tanıom sizinlede tanışmak güsael olur:)tugral aracı harenin orda görüodum ama yok oldu bi andaa nerde suan :)
görüşmek üzere üni var ama gelejegim zatem nesil abi tanıom sizinlede tanışmak güsael olur:)tugral aracı harenin orda görüodum ama yok oldu bi andaa nerde suan
Hahah Nesil sen gelsene İdil'e grup olayı var tüyme bu sefer ama annadın sen onu moahah :hahaha:
persembe banada uyar arkadaslar
Emrah bro sana diyecek bişey de bulamıyorum ya :)
Araç sanayide suan :D Debriajım arızalandı onu yaptırıyorum. Hare neresi beyazdünyanın karsısındaki yermi? Emrah senide görmek isteriz persembe günü :heyoo:
hoşgeldin iyi forumlar...müsait olursam bende gelebilirim
mehmet gelirsen sewiniriz
çok iyi epey kalabalık olucaz yani ...
Havada güzel olur umarım
inş bir aksilik çıkmazsa baya bir kalabalık oluruz herhalde ben baya bir kişiye mesaj attım bakalım haber gelir akşama
Aslında hava kötü bile olsa sorun olmaz sonucta kapalı mekan eglenceli olacaga benziyor ;)
abi sen daha bilmiorsun hava güzel olursa neler olur neleeer :D Mersine gideriz walla :)
Perşembe güzel seçim, buluşmada güzel olacak anlaşılan. Bir aksilik çıkmazsa oradayız ;)