|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: OnitsukaTiger -_-
|
Merhaba arkadaşlar abilerim ve ablalarım.Yaşım 20 adım onat doğduğumdan beri bursada yaşıyordum fakat doğuş üniversitesi endüstriyel tasarım bölümünü %50burslu kazanmamdan dolayı istanbula taşındık
bu alanda karar almamın sebebi ise şu oldu orta okuldan beri (6 7 8.sınıf) sürekli modifiyeli otomobil çiziyorum ailemde bunu farkedip bursadaki güzel sanatlar lisesinin sınavlarına girmem gerektiğini söyledi.Allaha şükür 8.kazandık gerci 5senede bitirdik ama bitirdik Vazo örtü model çizerek gecti okul zamanımız ama tabikide hiçbirini otomobilden cok çizmemişimdir.Otomobil konusundaki çizimlerim ve tasarımlarım gelişince bende endüstriyel tasarım okumaya karar verdım.Şükür Allahıma bunuda başardık.Açıkçası modifiyeye bu kadar meraklı olmama rağmen ailemde hic modlu bi araç kullanan olmadı e benımde arabam olmadığı için teknik olarak geri kaldım biraz.Yani tasarım olarak geliştirdim kendimi.Forumu bayadır takp ediyorum ama önceki üyeliğim kabıl edilmediği için bi kez daha üyelik almayı denedim buda aranıza katılmamı geciktirdi.Neyse artık aranızdayım mutluyum umarım sıkı dostluklar kurarız burda herkese iyi forumlar.Buarda annem ve babam yurt dışında yaşıyor ben 2ablamla kalıyorum benim deil ama benim sayılır bi ablamda Toyota Yaris 1.3 vvt-i dier ablamda ise Smart Forfour 1.5dci var ancak smart 1senedir serviste şanzman sorunu ne nalettir çözülemedi araca 15mlyar anca veriyor galeriler mercedes 0 şanzmana 8bin tl istiyor çıkma bula gibi bi imkanda yok araç kupon neyse bu konuda yardımı başka bi konu ile istiycem zaten sizlerden tekrar herkese iyi forumlar
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Honda 98 Vti
|
Hoşgeldin bursalı arkadaşım.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Hoşgeldin dostum. Umarım keyifli vakit geçirirsin.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Hoşgelmişsin
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
hosgeldin keyifli forumlar...bende end.tas okuyorum. dogusun kac kampusu var acaba ve senin kampus hangisi?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Herkese teşekkür ederim.German style şimdilik bildiğim kadarıyla ana kampüsün dışında bi bizin güzel sanatlar fakültesi var onun dışında bilmiyorum ilk senem daha bakalım vardır belki daha biraz oldu bitti oldu okul araştırmadım fazla yani.
__________________________________ Ey Türk, gökte yer çökmedikçe, altta yer inmedikçe senin dilini, senin dinini, senin töreni kim bozabilir, titre ve kendine dön ! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Hos geldin..
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
hoşbulduk
__________________________________ Ey Türk, gökte yer çökmedikçe, altta yer inmedikçe senin dilini, senin dinini, senin töreni kim bozabilir, titre ve kendine dön ! |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
hoşgeldın.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
hoşbulduk ustam teşekkürler
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ef
|
hoşgeldiniz
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Hoşbulduk teşekkürler..
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 2010 Fd6 Civic & 2009 Ford Fiesta
|
hosgeldınız keyıflı forumlar
__________________________________ The Power Of The Dreams.. Honda |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 08:54 ::::

bu alanda karar almamın sebebi ise şu oldu orta okuldan beri (6 7 8.sınıf) sürekli modifiyeli otomobil çiziyorum ailemde bunu farkedip bursadaki güzel sanatlar lisesinin sınavlarına girmem gerektiğini söyledi.Allaha şükür 8.kazandık gerci 5senede bitirdik ama bitirdik
şanzman sorunu ne nalettir çözülemedi araca 15mlyar anca veriyor galeriler mercedes 0 şanzmana 8bin tl istiyor çıkma bula gibi bi imkanda yok araç kupon neyse bu konuda yardımı başka bi konu ile istiycem zaten sizlerden tekrar herkese iyi forumlar