Merhaba arkadaslar izniniz olursa araniza katilmak istiyorum. Yaklasik 2 senedir Almanya Köln de yasiyorum 3 tane arabam var golf 3 bunlari ne yapicam bilmiyom elimde kaldilar galibaAdim ersin
Merhaba arkadaslar izniniz olursa araniza katilmak istiyorum. Yaklasik 2 senedir Almanya Köln de yasiyorum 3 tane arabam var golf 3 bunlari ne yapicam bilmiyom elimde kaldilar galibaAdim ersin
hoşgeldiniz arabalar illaki yapılacak bişiy bulunur renkler sarı-kırmızı-siyah olarak boyanır BBS ile köküne kadar basılır dodik felan ile birlikte tam germanstyle havasına sokulur sonra yanyana alman bayrağı sırası ile koyulup fotoğraf çekilir
yada satıp bmw alınır![]()
Evet 3 üde golf 3 ...... 2 tanesi Modifiyeli resim alirim koyarim bugün bunlari almamin nedeni ucuz olmalariydi benim sürdügüm normal modifiyelileri park ettim orda tozlanmislardir bile resim alirsam koyarim bugün![]()
foto almaya gidiyom bakalim hem arabalar ne haldeyalniz sadece iki tanesinden foto alicam digeri parali park yerinde 2 saate koyarim resimleri
![]()
benim bi kuzenim var almanyada. kendisi diyor, eger yoldan eksozu patlak bi araba geciyosa, kesin türk oldugunu anlıyoruz vs. öyle mi?![]()
hoş geldnnn![]()
Siyah arabayi iddaa' da aldim kirmiziyida 300 € ya aldim bitane daha var o parali park alaninda oldugu icin almadim duruyor orda![]()
Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim. Araçlara maşallah kazasız belasız sürüşler. En çok hangi aracı kullanıyorsanız kendi içlerinde değşim yapabilirsiniz. Misal kırmızıyı kullanıyorsanız siyahtaki jantı kırmızıya takın. Yada kırmızıdaki farları siyaha gibi.![]()
hoş geldiniz
34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
37 UL 6786 - TWİNGO
81 EY 443 - TWİNGO
34 VA 9385 - PEUGEOT 306
34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS
Hoşgeldiniz
Kırmızı golfü beğendim biraz basılıp güzelde bi jant olursa süper olur diye düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)