Bu akşam kesin bir yerlerde aktivite vardır
Printable View
Bu akşam kesin bir yerlerde aktivite vardır
valla ben eve gelirken e-5 te küçükyalıdan kadıköye doğru typer ve cupra gidiyordu bağıra bağıra :D
Okan gene gelmedin mi yav ?
Gelir videolar bitti roll herkez evlerde eklerler cvk ev ygz videolarini
Cvk ev yi geciyor ygz cvk yi geciyor videolari eklerler ben kacar :)
cvk daki saclarda olan lastiklerin ebatı nedir? bilen varmı? her rollingciye lazım:D
pek uyuşma olmadı ama bir ara cece 1 boy önde idi bir ara rc ile yan yana yürüdüler yakın yürüyolar ama en son deneme araç çıkmasaydı daha sağlıklı olurdu ceconun önüne araba çıktı her iki aracada maşALLAH diyelim
Cvk acımaz saplar ibo :D:D Maşallah diyelim her 2 aracada =)
Sadece Arabanım sentesi deyil senin sentende (keyfinde) yerine gelmiş; ahmet ustanın ellerine sağlık kazasız belasız inşALLAH...
Cvk ev denemesi tekrarlanmali bence saglikli oldugunu dusunmuyorum havalar acikken bir rollday daha sart
Pejo her zaman gecer
Şekerpınara doğru ne olduğunu bilmiyorum ama Kavacığa ben sıktım EV ile. 3. vites 4800 devirde denediğimizde CVK 1 boy öndeydi, 4-5 kez de 2. vites denedik ama korna duyamadım, hep cvknın gaz sesinden sonra gaza bastım, 1 kere aynı anda oturduk onda da yan yanaydık ve 200 civarında cvk fren yapmak zorunda kaldı.
Benim gözlemlerime göre, adam akıllı zemin kuru, aynı anda gaza oturutacak şekilde bir deneme yapılırsa, 2-3-4 CVK max. 1 çamurluk boyu önde olur ama EV, CVK'yı 4 ün sonu ve 5 te geçecek gibi gözüküyor.
Cvk ile benim denemem sağlıklı olmadı ceconun korna duyulmuyo cat diye basıyo ardından basıyorum:) ki zaten aynı istikamete gidiyoruz diye zevk yaptık.
Yerler çığ dı sara sara bi hal oldum, ama sonuç illaki belli...
Cvk yı birkere daha beğendim, sesi dolu dolu geliyo.
beklerım kadır abı buyurun gelın mısafırımız olun abi :)
saolsın suat abı allah razı olsun.
pis fanatıkler sizi :)
bı pazar sabahı daha saglıklı skeılde denerız.
:icon_tup: keyıflıydı denemeler saolsın yasın.
:hahaha::hahaha: