polis amca![]()
Maşallah tüm araçlara araç specleri neler acaba ?
Ak 769 un güzel bir dyno cıktısı vardı yanlış hatırlamıyorsam beyaz GTI da güzel yürümüş cok kopmamıs AK güçlü bi GTI maşallah...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
bı kaç hafta once beyaz 106 nın ıcınde okan rscı tombul olanbıde 2 kısı dha wardı rolle geldıler.. hepsı dd nın ıcındeydı we takıbı bırakmadı
dedım cok cok ıyı
![]()
![]()
maaşallah direk ayırıyo 2 videoda vites kaçtı galiba ama iyi gidio kazasız belasız...
yorumlar için tşk ederim..
Ak specleri : Ak 106'da chip,filitre,egsoz bulunmaktadır. arka koltuklar sökük (Ne ince conta,port polish, kapak taşlama, nede ayna mahruti yoktur. orjinal 16/63 vardır. )
DD 106 : chip, filitre,egsoz araç komple sokuk
Beyaz 106 sahibine beni kırmayıp denediği için tşk ederim. kazasız belasız kullanması dileğiyle maşallah aracına
maşşallah ak zamanında baya hızlıydı zaten yine güzel bu beyaz 106 nerden s16 adapazarından mı alınan çıkartamadım
Orçun bu araba Adapazar arabası Cihan karaelmasın arabasıydı sen iyi hatırlarsın GSİ zamanlarından.Ben 4 tane 106'ya bindim bu zamana kadar,beyaz 106 ımı benım speclerimde ne saxo ,ne vtec,ne gsi ,ne 106 ,ne 205,ne 206 nede 306 geçebildi.Arabam sağlıklı ,güveniyorum.gittiğim nadir denemelerde hemen arabamda ekzantrik konuldu o oldu bu oldu.bende dedim herkeze açalım kapağı EKZANTRİK,Conta çıkmazsa koyarsınız öyle kapatırız dedim kapağı.Senın arabanında eski yüklü zamanlardaki gibi maşallahı varmış bu haliylede.güzel kafa atıyosun.Benim Eksiklerim vardı,Onları tamamlayıp tekrar denemek İsterim .. Ayrıca vidyo konulması hoşuma gitmedi.benden izin alıp koymalıydın vidyoyu.Saygılar
ome-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)