valla kardeşim ben detayları bilmem atarlı gençler geldiiler dediler denermisin saydılar dsg falan bende allahtan öle bişe bekliyom yan yana geldik istedigin devirde basalım dedim bastık sonuç belli cecoyu bekliyoruz vdeolar onda
Printable View
arkadaşlar bu arabayla defalarca denedim..her türlü basıldı drag dahil her seferinde geçtim..tesadüf değil..söylediğim gibi egzantrik olmadan 190 da 4 boy oluyordu..sonrası diyenler olacaktır virajlı yollarda ancak o kadar basabiliyoruz..yetmezmi ? 190 az mı :D
Yukarda yazdıklarımı okudun mu ? dsg7 de triptronic e alınmadıgı surece araba gaza basar basmaz kick down yapıyor.Kullanan kısı bunu bılmeyıp sureklı S modunda denedıyse zaten gecılmesı cok normal.Buna ılave olarak araba esp acık mı gazlanıyor ? Acık gazlamıssa aynı zamanda araba basıncı da kesıyor zaten.Drag yaptım demıssın,gectıysen de hıc yadırgamam cunku arabada launch control yok dsg6 lardakı gıbı.Sen kafa gore araba kaldırabılıyorken o arabanın dragda yapabılecegı hıc bırsey yok.Senın araban hızlıdır eyvallah ama denedıgın arabada 180bg 250nm ,1150kg ve senden daha ıyı vıtes atabılen bır sanzımana sahıp.Bunlar goz onune alınınca zaten mantıklı gelmıyor o sekılde gecılmıs olması.
buldunuz yürümeyen bocanegra'yı deniyosunuz hahahahahuzahuzahazu :)))
bocaların beygirinde bir sorun var.. :)
bariz 180 hp'nin hakkını veremiyor..
kazasız belasız güzel yürüo K
Ahmetin gectigi polo gti sahibiyim aracim stock we ahmetle yurumeme imkan yok ikinci vites 50 de bastik manueldeydi s ws degil.. Aracim 1260 kg ahmetin saxo 850 arada cddi bi fark olusuyor istiyen denesin ben cupra weya bocanin weya bi gti in ahmetin vts i geccgne inanmiyorum
106 ya Maşallah Alperede Maşallah :D:D Gerçekten son nesıl bir arabaya 4 boy atıyor 106.Gerçekten efsane ya.Bence bocanegrada sorun morun yok arkadaş :D
masallah :D hacıyla beraber boca laramı sardınız kanka bu aralar :)