|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Clio rs
|
KB Clio Rs için yürümüyor denmişti
3-4 günlük özverili çalışmamız sonucu aracı ciğerlendirdik... SS Okanın yanında aldık soluğu.. Nede olsa o n/a king ti hemde stock king O yüzden onunla denememiz KB RS in ya hayrına olcaktı yada belasına ![]() Hep 4-5 boy 10 boy geride kalan KB RS in son halleri AHM Performanceye yoğun ilgisinden ötürü çok çok teşekkür ederim PPR Port polish Kaanada sevgiler saygılar Cliosportve ise aynen yoluna devam SS Clio Rs - Filtre -Eksozt -Polish KB Clio Rs -Filtre -Eksozt -polish -yazılım CAM CAR SS RS tir SS clio rs KB Clio Rs - YouTube Ss kb - YouTube ss kb rs wonderfull - YouTube Ahaaa diğer 3 dk lık tek kalem video budur Okan bana kızdı bunu neden koymadım diye Ulan koyamadım ki Youtube geç yüklüyor Ayrıca tekrar diyorum AHM geçti bu videoda KB RS i kullandı Çok güzel vites atıyor ama devir döndürmedi 7000 de atmış vitesleri SS Okana göre ![]() http://www.youtube.com/watch?v=bswH_z9-lFE Son Düzenleyen Cliosportve; 30-10-2011 21:45. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
ss rs bundan dolayı satışa çıkmış gibi
bi anda en yavaş omu kaldı yani
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: 106 gtı
|
maşALLAH kb rs sesı oldukca gusel yurude elınıze saglık selcuk
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
SS RS bizim arkadaşımız
KB RS bende 4 gün kaldı bu arada ahmet vts ile giriştik SS RS ile denememizin amacı Atmosferik olarak Clio Rs ler arasında en iyi giden ile denemek Çıtayı yüksek tuttuk SS RS in gitmemesinden değil bizim arabayı güzel yaptıgımızdan gitti demek istedik 3 dk lık bir kısım video daha var şu an yükleniyor Uzun olduğu için geç yükleniyor Bu videolardan sonra Ahmet KB RS i kullandı Söför farkınıda görmüş olduk Tekrar teşekkürler SS Okana Son Düzenleyen Cliosportve; 30-10-2011 20:21. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
maşallah ss en güzel yürüyen clio lardan biridir..senteye mi aldınız arabayı ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
nasıl ciğerleniyor? ne işlem yapıldıda 4-5 boy 10 boy bi anda kayboldu okuyup üflemediniz herhalde
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ---SARI---loading............................... By.AHM performance
|
hayırdır selcuk video gecesi yaptık bugün haa
__________________________________ Loading.....%47 ![]() AVRUPA YAKASI GÜNCEL ROLLİNG VİDEOLARI TAKİBİ http://www.facebook.com/pages/ROLL%C...168004?sk=wall |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
maşallah KB RS'e, şahlanmış resmen makine
![]() bu videolar da şöför kim, |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
maşallah araçlara güzel denemeler oldu kb rs in bi kaç eksigi var onlarıda tamamladıktan sonra işallah daha da iyi olacak bu arada vdeolar eksik diger vdeolarıda selçuk ekleyecek
__________________________________ AHM performance Mapped by Ecufast jet turbo http://www.facebook.com/pages/powere...46?ref=tn_tnmn |
|
|
|
|
|
#10 | ||
![]()
|
O yüzden SS in yanına 200 Km öteye gittik Sağolsun kırmadı yogun baskı yaptık ![]() Tek senteylen kalmadı iş 4-5 ince dokunuş daha yapıldı araca ![]() Bu üstteki videolarda söför benim Wimmerı bilen clio rs leri bilen birisi olarak ben kullandım Sonra AHM ye verdim ...AHM deyken araba 2 boy geri gitti Söför farkı bariz oldu yani ![]() O videolarda yükleniyor |
||
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: MEGANE II RS
|
maşallah rs lere,bilenle bakmak ve uğraşmak daha iyi tabii
bende ss teşekür ederim çok sevindim kb adına.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
bende 2 boy geri gitti derken sadece 7000 devişrde vites attım 8000 bin dönmem gerekirken aliye sölimde vdeoları atsın heheh
__________________________________ AHM performance Mapped by Ecufast jet turbo http://www.facebook.com/pages/powere...46?ref=tn_tnmn |
|
|
|
|
|
#13 | ||
![]()
|
Araç videolardaki gibi düzgün kullanıldığı tam devrinde hızlı vites atıldıgı taktirde bu şekilde gidiyor Bende sorun yok video saklamıyorum biliyorsun beni Upload hızım düştü ayrıca videoyu tek parça çekmişim öylece upload ediyorum Yanlış anlaşılmalara mahal vermiycem Senin kullandıgın video uzun oldugundan geç yükleniyor |
||
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 09'' Corolla
|
Vay bee elinizden hiç bi rs kurtulmuyo valla
)
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
okanın SS 4.viteste kösülüyor neden acaba?
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
bu gece video gecesi oldu valla yokmu başka vdeo yükleyecekler
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 | ||
![]()
Otomobil: ---SARI---loading............................... By.AHM performance
|
![]() ![]() __________________________________ Loading.....%47 ![]() AVRUPA YAKASI GÜNCEL ROLLİNG VİDEOLARI TAKİBİ http://www.facebook.com/pages/ROLL%C...168004?sk=wall |
||
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
ne 5 miş maşallah
|