bu eski bir videodur..bocanegra da yazılım yok..gti da egzantrik yok..2 ye 2 denenmiştir..uzun bastığımızda 190 da 4 boy civarı oluyordu
k gti vs ibiza bocanegra - Car Videos on StreetFire
bu eski bir videodur..bocanegra da yazılım yok..gti da egzantrik yok..2 ye 2 denenmiştir..uzun bastığımızda 190 da 4 boy civarı oluyordu
k gti vs ibiza bocanegra - Car Videos on StreetFire
bu boca chiplide bu kadar fark yiyyordu,bi gariplik var sanki bu arabada
OEM+
evet gerçeği açıklamamın zamanı geldi gözünüzde büyüttüğünüz bocanegra malesef bu kadar gidiyor kıçı kırık 106 geliyor geçiyor gittikcede fark açıyor 106 kullanan alper çekimi yapan ben kimse alınmasın darılmasınbenim attığım farka çok dediniz sorun var dediniz egzantriksiz 106 yazılımsız bocanegrayıda böyle geciyor 2011 model 25 km de olan bir arabayada motor açtırmadığınız kaldı
bu arada bu videoda ıbızada bow yok..
bizim fareler fazla hızlı sadece...![]()
yanlış anlamayın arabalarınız hızlı,onlara birşey demedim.
bocada bir problem olduğu aşıkar.
OEM+
bi ara bende denedim bu bocanegrayla tam oturuyoz gaza o geride kalıyo ben o basmıyo sanetim bi iki sefer durdum ama adam basıyomuş araba o kadar gidiyomuş çok atarlıydı hatta arabayı yeni almış kaç boydu ben sayamadımcecoda var vdeoları
![]()
atsanıza ahmet izleyelim![]()
kanka cecoyla konuştum akşam vdoyu koyacak ben çok umursamamıştım o vdoyu ama umursayanlar varmış hep berber izleriz akşama![]()
boca ıle basan arkadas vıtesı dogru ayarlamayıp kick down yapmıs olabılır mı acaba ? S modunda gazlıcam dedıyse zaten gaza basar basmaz devrıne gore kick down yapar araba. Bunun dısında boca hangı devırde bastı ? 7 ılerı dsg oldugu ıcın devır donen araba ıle kolay kolay uyusmaz vıteslerı.Eyvallah gecmısınız ama hıc de mantıklı gelmıyor
yüklersen izleriz keyifle. sanki boca larda bir problem varmış ve zannedildiği gibi gitmiyormuş diyorsunya o kafamı karıştırdı. madem aynısını gti a da yapıyorsun o zaman bocalar neden iyi gitmiyor oluyor. senin aracın hızlı olabilir sonuçta.
ayrıca o videoda aracın bir anda bu kadar geri kalmasının ancak daha sonra tam tutunamasada farkın çok açılamamasının 2 tane nedeni olabilir.
ya kurtbil in dediği gibi dsg vites küçülltüyor (sportta da olsa yapıyor bunu dsg)
ya da boca geç basıyor.
ama ondan hızlı oldugun belli yoksa yaklaşma eğilimi gösterirdi ilerleyen hızlarda..
vitesi ne kadar iyi ayarlasanda basar basmaz fark yiyor...sprint booster tarzı bişiy takarsa bi nebze daha az fark olur ,ama öyle olsa bile 200-210a kadar boca gelemez bu 106ların peşine![]()
erken bırakılmıs.2-3 -4 e baslayıp bırakmak tam anlamıyla gecmek olurmu,bizde denedik kötü 122 tsi la daha bos bi gti ile,hiç böyle fırlayamıyordu gti.bocanın benim arabadan iyi fırlaması lazım.bi kere dsg sciroccoyla denemiştik kütahyada.o da basta böyle geri düşmüştü vites dusurmustu araba,vites dusurme fılan yoksa eğer bocayı süren tam 3.kornada gazlayamıyor olması lazım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)