nedir bu vteclerin 106'lardan çektiği :D
maşallah araçlara.
Printable View
nedir bu vteclerin 106'lardan çektiği :D
maşallah araçlara.
maşallah...doğal sonuçlar...bedava tuningle araba geçmek paha biçilemez:icon_tup:
MAşallah 106 ya :)
kisinlikle ds ye kocaman maşallah da benden
olur erol abi satılmassa deneriz:D
vt vtec de ss magnum son susturucu yok bilgide bi yanlışlık olmuş.
ewet aracı ben aldım.Selami abi sökmedi hala aynı şekilde duruyo , sadece ss magnum kafası war sonradan kaynatılmış , kazan çakma muhtemelen izmir işi.Araç hala bende.
Sizin araçta selami abinin eski arabası dimi?:D Çok bahsi geçti çok temiz olduğunu söyledi , maaşallah güle güle kullanın.
bende diyom siyah vt vtec hangisi :)
siyah 99,ezeli rakibim.....diii :)
siz alırken çamkıranda yapılan expertizde,bırakın boyayı değişeni hata bile bulamamışlardı yanlış hatırlamıyorsam :) ahh ahh en güzel denemleri yaptığım araçtır selaminin vt 741 i,maşallah 41 kere,kazasız belasız olsun :icon_tup:
hahahaa ezeli rakip demekki süpersiniz:icon_tup:
yaa ekspertizde şöle bi olay olmuştu , sizde ordaydınız galiba ?
bakan usta haaaaah buldum diye bağırınca kapıda sigara içiyoduk hemen yanına koştuk ne buldun usta diye:D
orj. olmayan bişey buldum dedi , ne buldun dedik. ön takımda somun dışarı çıkmasın diye saplamaya geçirilen demir saç tokası gibi bi pim war işte o orj. değil dediğinde yıkılmıştık:D
Sizede kazasız belasız günler olsun.
İstanbula gelirseniz eski günleri tekrar yaşamanıza yardımcı olabilirim :D
artık olamazsınız :D:D
ben vt 555 i sattım ardımdan selami arabayı size sattı,ben type-r aldım ama ona bulamadık tekrar vti aldı selami onuda sattı :)
selamiyle rekabet harici iyi dostluğumuzda vardır :)
hahahahah tamam abi Type-R warmış görmedim.:D
Allah kaza bela wermesin abi:icon_tup:
cumlemize,tşk ler :)
burakcım,biraz kaynattık kızma emi bize :)
o zamanlar keyifli denemeler yaptığımız iki araçtı ds ve tr 106 :icon_tup: ama beni geçemediniz :D:D tr gitti hayırlısı olsun ds için planlar olmalıydı bence,hakkında hayırlısı olsun burakcım yinede :)
dssssssssssssssssssssssssssssssssssss maşalllah hacııııııı ........
Eğer arac hala sendeyse bir görmek isterm :) Çok temiz bir araçtı.sen benden önce talip olmussun :) Hyrlısı diyelm.
Ahhh selcuk abiiii :D o zamanlar yeni alısıyrdum araca :P,
Hatırlarsan burak beyaz vtec vardı.Eleman en sonunda" beni alın bunların arasından başka yokmu" diyodu :D
BUDA UFAKTAN BİR DENEMEMİZ :)
Ayrıca buragın aracada bi talip olmustum.Fiyatta anlaşamamıştık eski sahibiyle :D adam kırıktı tam.
İkisinde ayrı ayrı maşallah.Çok sevdiğim araçlar 2 side.