Edc vs Jem89 karşılaştırma videosu gibi olmuş :) Hızlanma normal değil kiralık hırpalanmış bi fluence kullanmıştım bundan baya iyidi.
Printable View
Edc vs Jem89 karşılaştırma videosu gibi olmuş :) Hızlanma normal değil kiralık hırpalanmış bi fluence kullanmıştım bundan baya iyidi.
Çok yavaş geldi bana bende iş hayatında kullandığım Transit 140 lık var ben onunla 0-100 çekeyim karşılaştır.Gerçekten bir durum var çok ağır kalmış..Ya standartları öyle yada biryerlerde sorun var galiba bilemiyorum..
Bende de sirket arabası var.Aynı kardesim.Krizlere giriyoruz. Ama birde ford focus TDCİ var, buna gore roket.
bende edc şanzımanlı var.az biraz değil çok bariz fark var arasında
bahsi geçen eksoz ucu bumu :D
http://imggaleri.hurriyet.com.tr/Liv...5CDSC_2069.jpg
kankooo yokuş mu cıkıyodun
Abi benim otomatik daha hızlı yav. :D Bi sıkıntı olduğu bariz105 likse ama değilmiş. Aynı şekilde vites atıyorum 308 dizeller. Araba kafa sallııyo. :D
6 ileri 105 liklerde vites aralığı nedeniyle baya sıkıntılı 85 hp de olsa pek iyi değil bu da mı 6 ileri
13,2 saniye 85liklerin 0-100ü
videoda 12-13 saniye gibi gözüküyor.eh normal sayılır ozaman, bence bir sorun yok.
dizel bayaa hızlı hissettiriyorda ibrede süre tutunca hayalkırıklığı yaşatıyor:d
Ben 1.7 stock corsayla kafa kafaya gidiyordum 6 ilerisiyle 105hp mi neydi
Fluance gitmesede olur dayımın şirkette var geçen kullandım 6,vites 85 le 2,7 litre felandı tüketim :D
Dizellerde böyle vites atmak sakat söyliyim.. Şanzımandan dolayı çok başım ağrıdı benim :)
Yok abi bu 5 ileri..
Aynen.. Baya ağır.. Megane daha iyi süre çıkartır bundan :)
85 olduğunu öğrenince bende normal buldum.. Aynen gaza basınca hızlıymışsın gibi hissediyosun..Harbiki hiç öyle bişi yok :) Tamamen tork yanıltıyor anlık :D
Aynen yakıtı baya düşük :) Geçenlerde uzun yol yaptım.. 1 depo 1100 km yaptım.. Ve hep 120-130 gittim..
Üzerim seni geenç.. :D
nolur üzsene beni beebemm :D
Ben sana bulursam bi video gönderiyim.. 1.3 punto ile koşarak kalkıyorum.. 1. vitesin sonuna kadar öndeyim.. :D :D Sen hesap et.. :D Sana araba getirmem koşarak geçerim :D
sıfırından 22000 km 1 yıldır 105 lik fluence kullanıyorum
1- videodaki araç yani 85 likler 0 dan kaldırdıgında 105 lik ten daha hızlı
2- vitesler geçişler aynı boyle kemikli ve sesli
3- EDC li olanlar hepsinden farklı hıc oyle 105 lıkle falan alakası yok hem cok ıyı hızlanıyor hem de daha ıyı duruyor
5 İLERİ olduğunu baştan söyleseniz iyiydi :)
85 ps bahsi geçen araç ve o kasayı düşünün bence iyi bile gidiyor