yaşar Nickli Üyeden Alıntı
Timingleri nasıl yatırırsan öyle gider senin 2 3 4 iyidir benim 4 5 iyidir bu işleri sen bilemezsin, kim salak demişsin salak sensin kendi kendini ele verme safff .
Önde bastıgında sende basmasaydın diyorsun biz senin gibi kaşar değiliz kesmiyoruz,ama ayrıca belirtiyoruz, sen anlamazsın kalbin sürekli seviştiginden düzgünlük nedir anlaman uzun sürebilir .
Eray mısın ibomusun ne dikimsin bilmiyorumda sana bu videodan giren çıkan birşey varmı ? samete 10 boy saplamışlar sana diyorsun sameti arıyorsun EE nin videoalrını koy diyen sen değilmisin kaşar ? kaç yaşındasın yavrum sen kaç tane 106 ya bindin ? yürüttügün arabalar neler ?millete knk nbr demekle olmuyor bu işler sokarım dalagına,yazdıgın yazılara dikkat et ben yaşar değilim otur oturdugun yerde 13 e hakandan vadeli aldıgın arabayı 16 ya verince milletin arabasını savunur olmuşsun az biraz daha konuşurusan görmedigin fotolarıda bulur koyarım EE nin,o zaman kim önde kim arkada anlarsın,millete yalakalık yapıpda parça takmıyoruz satmıyoruz emanet almıyoruz koçum biz,paramızı veriyoruz alıyoruz kaşarlık peşinde değiliz adam ol efendi ol ciğerini sökerim senin çok sinirliyim senin bu yazdıkalrına.
Ben fatih .samet sen yaşarın ekledigi viiideo için arabam şişti diyorsun değilmi ? ne şişmesi bizim kullandıgımız kaç tane 106 var kaç tane kullanan 106 cı dostlarımız var senin araç turbolumu şişsin ? 1.vitesde 14 dakka kesicide giden 106 gördüm ben bu memlketde o bile şişmiyor senin araç şişiyor ne kadar ilginç en son video içinde yorum yaz o oraya ama yakışanı yaz ek648 yazdıgını tescil etmedin demekki ek648 de bilmiyor bu işleri .
ilk denemede otobanda ışıklar yoktu farları açtım ama yinede korktum onun için gaz kestim diyorsun ek648 çektigi video dönüşte önüme tır çıktı diyorsun yine gaz kesiyorsun,en sondan bir önceki mami abi beni sıkıştırdı diyorsun,en son video rampa aşagı denedigimiz eklenen videoda geçmeye başladıgımız anda gaz kesiyorsunama gaza erken oturdugun bütün videoları yüklüyorsun,araban gitmiyor demiyorum araban gidiyor maşallah ama yemiyor 5 vitesde devam etmiyorsun sana yol gösterenler kaşarlık ögretmişler başka birşey değil.