Printable View
ilerde pistlerde cec 106 görecez gibi hadi hayırlısı
maşALLAH :)
rahat duramadık kağan :D dur sen ne videolar gelecek... Allah kalbime göre bi araba verdi ya...
Alıntı: m-power07 Nickli Üyeden Alıntı KAM vtec vs CEC 106 denemeleri yapıldı videolar yarın yüklenir maşallah her iki aracada CEC GTİ ben kullandım çok iyi gidiyor maşallah..:icon_tup: Gideri var zaten bizzat denenmişti :)))
Alıntı: kagan-07 Nickli Üyeden Alıntı Gideri var zaten bizzat denenmişti :))) kağan kanka senin yavruyla 0-400 corsa denesek olurmu ?
Alıntı: onursoytam Nickli Üyeden Alıntı kağan kanka senin yavruyla 0-400 corsa denesek olurmu ? Asilin corsaylamı onur?
Alıntı: kagan-07 Nickli Üyeden Alıntı Asilin corsaylamı onur? yok değil beyaz Corsa GSI bu kanka arabaya bir iki ufak işlem yaptık onu test etmek istiyorz stock 106 saxo Vtec lere ne kadar tutuna bilecez onu görmemiz lazım ona göre daha farklı işlemler yapılacak
Alıntı: onursoytam Nickli Üyeden Alıntı yok değil beyaz Corsa GSI bu kanka arabaya bir iki ufak işlem yaptık onu test etmek istiyorz stock 106 saxo Vtec lere ne kadar tutuna bilecez onu görmemiz lazım ona göre daha farklı işlemler yapılacak Kanka bende araba yokk ama arkadaşlardan ayarlarım denerz ya hbrleşriz:D
maşallah :)
Alıntı: kagan-07 Nickli Üyeden Alıntı Kanka bende araba yokk ama arkadaşlardan ayarlarım denerz ya hbrleşriz:D kanka beni arasana bi 0536 591 45 15