:)
Onu bunu bırak
Senin tayyarla benim basmam lazım 2-3 boy peşinden gelirsem 2-3 video çıkarsa bana ne ala :D
Printable View
Eledim türküsü ağzıma dolandı durdu valla :D
eledim türküsü eskidi şimdi moda çikita muz:hahaha::hahaha:
45 yanak mı takcaksn bende saç takcam ama 50 yanak düşünüyorum 45lerle yerde olmaz mı cok???sadece normal filtre mi war cai fln mı war???ndn mantar alıyosun peki geçirgenliği daha ii olduğu için mi???mantar genelde turbolarda sağlıklı oluyo ama inş. rc dede sağlıklı olur :)
15 tenekelerle bişey farketmiyor rc, ben bi farkını görmedim yani. Senin janttan çok chip ve adam gibi filtreye ihtiyacın var bence. Bu arada benim araba da bu sıra psikopat gibi gidiyor jantları griye boyattım diye mi acaba belki de psikolojik ibo bi deneyeydik iyiydi :)
Mantar filtreyi de denedim, bence koton filtre daha iyi, aem kullanıyordum ben rslere saplerken :p hahaha :)
filtrenin geçirgen olmasından zarar gelceğini sanmıyorum SS in filtre videosunu gördükten sonra:) bu arada arabamız satılık:D varsa arayan eden soran verelim:D
HKS mantar yaptığımız ölçümlerde normal AEM ve diğer filtrelere göre geçirgenliği baya iyi...
Zaten RC de port polish var havayı fazla çekmemiz lazım
205 40 17 ile 195 45 15 arasında %7 bir turda alınan yol farkı oluyor sanırım bunda şanz. da %7 lik bir kısalmaya sebep oluyor.
45 yanak ile sarma problemi yoksa 195-45-15e geçiş yapın derim RC'cilere.
evet kanka 17 lik janttan 195 45 15 geçiş yapınca %7 lik azalma payı oluyo:)