ya böyle bir alet bizde yokmu para toplayalım yaw alalım birtane süper birşey
http://videos.streetfire.net/video/9...1e013ea90b.htm
ya böyle bir alet bizde yokmu para toplayalım yaw alalım birtane süper birşey
http://videos.streetfire.net/video/9...1e013ea90b.htm
böyle bişeyim olsa sosyal yaşam diye bişi kalmaz ... kullananda smilatör ün hakkını veriyor![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
fenaa fenaaa... açıcan bide arkadan tokyo drift parçasıoyunda nickimizde Turbo Sadık.. allahım çok kuruldum bu adama fena sardı
Turbo Sadık LFS oyanarken yakalandı.. hiç yapmadığı şey
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
pardon ama nie ekranlar ile kasıyoruzhem ortada birde ek noktası var. koy bi tane yüksek kaliteli DLP projeksiyon. perdeye yada saten boya bi duvara. sonra koy g25. 1024x768 gibi makul bi çözünürlük ile oyna oynunu
hayır ben topladım malzemelerimi yakında koyuyorum odaya ondan söledim
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
abi o direksiyon ve vites olaylarıda ayrı bir dert bence haraketi çok ii algılıyorlar onları bunlmakta sorun ama bilmem video yorumlarına baktınızmı orda sistem hakkında model ve bilgi verilmiş
şimdi logitech g25 ler oldukça hassas normal vites ve debriyajı var ve direksiyon 900 derece yani 2.5 tur dönüyo. ama oradaki direksiyon logitech drive force professional. ve yanınada gpl shifter vites takımıbu kadar yani.
Schumi.Projects
olay aslında 900 derece dönebilen direksiyon ve özel yapım H shifter a bakıyo. shifter ı araştırmak lazım nasıl yapıldığını yazan yerler vardı nette. para var huzur var modelini uygulamak istersek G25 var ama onun da shifter ı pek bu abininki gibi kullanıma gelmez 2 haftada kırılır gibi geliyo bana.
900 derece direksiyon 150 ye falan DFP bulunur kanımca. olmadı yılbaşında bana G25 alırsanız DFP veririm isteyene![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)